Μεγάλο διπλό για Τρίκαρδο επί του ΑΟ Χάλκειας (vid)

Την νίκη με 1-3 πήρε ο Τρίκαρδος απέναντι στον Α.Ο. Χάλκειας. Η ομάδα του Γιώργου Ασπρογέρακα προηγήθηκε στο 34’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νάκου όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πίεσαν την άμυνα του Τρίκαρδου και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 53’με τον Αλεξόπουλο.

Το παιχνίδι στην συνέχεια ήταν πάρα πολύ καλό με τις ομάδες να δημιουργούν φάσεις όμως ο Τρίκαρδος ήταν αυτό που ήταν πιο εύστοχος και με τα γκολ του και στο 79’του Μούτσα και στο 84’ του Γαβρίνα.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Λιόνας με βοηθούς τον κ. Γαλανόπουλο και τον κ. Δημονίτσα.

Νοσηλεύτρια του αγώνα η κ. Καπνίση.

Α.Ο. Χάλκειας: Ανδρεόπουλος, Γιαβρούτας, Παναγιωτόπουλος, Παπαποστόλου, Νασόπουλος, Κάκκος (77’Γεωργακόπουλος), Ανδριτσόπουλος (77’Μυλωνάς Χ.), Αλεξόπουλος, Βαλμάς, Αδραχτάς, Αλμπάνης.

Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος: (Ασπρογέρακας): Τσιάρας, Βασιλάρης, Δρακάς (68’Χαλαζιάς), Μακρής, Ψηλός, Σαμψώνας (84’Γατσώρης), Γαβρίνας (90+Αναστασίου), Φραγκούλης, Σεραφίγγος, Νάκος, Μούτσα (90+Λούκας).

Πηγη

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr