Αξιοποίησε τις ευκαιρίες και έφτασε στη νίκη ο Α.Ο. Ρηγανά

Στο ΔΑΚ Αγρινίου ο Α.Ο. Ρηγανά κέρδισε με 3 - 0 τον Ηρακλή Αστακού.

Η ομάδα του Βαλάντη Ζώη σε ένα παιχνίδι που δε δημιούργησε όσες ευκαιρίες είχε στα προηγούμενα, ήταν ουσιαστική στα τελειώματά της και πήρε τη νίκη. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στη 10η θέση με 11 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι με καλή αμυντική λειτουργία στο ξεκίνημα δεν απειλήθηκαν, ενώ είχαν μια καλή στιγμή στο 10ο λεπτό με σουτ του Τζακώστα που απέκρουσε ο Μαυρούλιας.

Στο 23΄ στην πρώτη καλή τους στιγμή οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ζαχαράκης έκανε κάθετη πάσα στον Κάππα, που από αριστερά έκανε το γύρισμα στο Στραβοδήμο, ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ημιχρόνου ο Στραβοδήμος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα, βγήκε απέναντι από τον Κατερινόπουλο, νικήθηκε στο πλασέ, αλλά στη συνέχεια υποδείχτηκε πέναλτι από το διαιτητή Γκιάφη με υπόδειξη του βοηθού Αντωνόπουλου, για ανατροπή του παίκτη του Ρηγανά από τον τερματοφύλακα του Ηρακλή.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση, όμως δεν άλλαξε τίποτα και στο 48΄ ο Ζαχαράκης ευστόχησε στην εκτέλεση κάνοντας το 2 - 0. Στη συνέχεια ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει, όμως στην καλύτερη ευκαιρία ο Αχιλλέας Κωστής με σωτήρια προβολή κόντραρε τη μπάλα στο πλασέ του Κοτρώτσου στο 54΄. Τρία λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος έδιωξε πριν τη γραμμή τη μπάλα στην κεφαλιά του Γιαννείου και τα πάντα κρίθηκαν στο 73΄ με το Ντίνο Φάτσαλη να κάνει με πλασέ το 3 - 0. Οι δύο ομάδες είχαν στα τελευταία λεπτά καλές στιγμές με το 3 - 0 να παραμένει δίνοντας στον Α.Ο. Ρηγανά μια πολύ σημαντική νίκη.

Η φάση του αγώνα. Η φάση του 46ου λεπτού με την υπόδειξη του πέναλτι είναι πολύ σημαντική για την τελική έκβαση του αγώνα. Όμως στο 54΄ ο Αχιλλέας Κωστής προλαβαίνει και κάνει σωτήρια προβολή στο πλασέ του Κοτρώτσου και δεν επιτρέπει στους φιλοξενούμενους να "επιστρέψουν" στο ματς.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Σωτήρης Στραβοδήμος είχε πολύ καλή απόδοση σημειώνοντας το πρώτο γκολ και κερδίζοντας το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 2 - 0. Μάλιστα στο 46ο λεπτό μπαίνει σε μια φάση που δε φαίνεται ότι θα γίνει το λάθος και δημιουργεί την ευκαιρία για το δεύτερο γκολ.

Το φιλμ του αγώνα.

10΄ Πάσα του Κοτρώτσου σουτ του Τζακώστα απέκρουσε ο Μαυρούλιας.

22΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Ζαχαράκη στον Κάππα που από αριστερά γύρισε στο Στραβοδήμο και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.

23΄ Σουτ του Κοτρώτσου απέκρουσε ο Μαυρούλιας.

46΄ Ο Στραβοδήμος εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα, βγαίνει απέναντι από τον Κατερινόπουλο, πλασάρει με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να διώχνει και στη συνέχεια της φάσης δίνεται πέναλτι για ανατροπή του παίκτη του Ρηγανά από τον πορτιέρο του Ηρακλή.

48΄ Γκολ. Ο Ζαχαράκης ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 2 - 0.

51΄ Σουτ του Ταφάνι η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.

54΄ Ο Κοτρώτσος μπαίνει στην περιοχή και την ώρα που κάνει το πλασέ ο Κωστής κάνει την προβολή και μαζεύει ο Μαυρούλιας.

57΄ Σέντρα του Κοτρώτσου από δεξιά ο Γιαννείος κάνει την κεφαλιά και απομακρύνει ο Καραχάλιος.

73΄ Γκολ. Γύρισμα του Καλογεράκη από δεξιά ο Φάτσαλης πλασάρει και διώχνει ο Κατερινόπουλος και στη συνέχεια ξανά ο Καλογεράκης πασάρει στο Φάτσαλη που με πλασέ κάνει το 3 - 0.

75΄ Κόρνερ του Κοντοζήση κεφαλιά του Λίλα η μπάλα έφυγε άουτ.

85΄ Σέντρα του Αυγέρη από αριστερά ο Φάτσαλης κάνει το πλασέ με τον Κατερινόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά.

86΄ Σουτ του Τζακώστα από πλάγια αριστερά έδιωξε ο Μαυρούλιας.

94΄ Πάσα του Μπαρμπαρούση στον Κοντοζήση που κάνει το σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Α.Ο. ΡΗΓΑΝΑ (Βαλάντης Ζώης): Μαυρούλιας, Καλογεράκης (79΄ Πελεκάνος), Κάππας, Κορομηλάς Φ., Κωστής, Καραχάλιος, Στραβοδήμος (70΄ Κωστόπουλος), Ζαχαράκης, Τουρλίδας (72΄ Φάτσαλης), Κορομηλάς Α. (90΄ Τσάκνης), Αυγέρης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Γιάννης Λιάκας): Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης Π., Λίλας, Κωνσταντίνου, Κατσιγιάννης (63΄ Κοντοζήσης), Τζακώστας, Ταφάνι, Κοτρώτσος, Γιαννείος (66΄ Κελεπούρης), Καραλής (53΄ Τσιλίκας).

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr