Ανακοινώσε Χρήστο Γκασούκα ο Όμηρος Νεοχωρίου

Παίκτης του Ομήρου Νεοχωρίου είναι και τυπικά ο Χρήστος Γκασούκας.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με τους διοικούντες του Ομήρου και ανήκει πλέον και επίσημα στην ομάδα. Ο Γκασούκας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, στην πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού, στην Καλαμάτα και στο Ναυπακτιακό Αστέρα και η απόκτησή του δυναμώνει την ομάδα του Νεοχωρίου στη γραμμή κρούσης.

Στην ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Η Διοίκηση του ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Γκασούκα. Ο Χρήστος Γκασούκας είναι 20 χρονών, μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναιτωλικό, στην Καλαμάτα και στο Ναυπακτιακό Αστέρα. Ο νέος παίκτης της ομάδας μας συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, καθώς με τα χρώματα του Ομήρου στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί ο πατέρας του και ο θείος του αποτελώντας μέλη της ομάδας που έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνων. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της ομάδας μας ο Χρήστος Γκασούκας ανέφερε: Θέλω πρώτα απ' όλα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα και τον κύριο Γιώργο Τσιμιτσέλη που με έφερε στην ομάδα, για όσα μου πρόσέφεραν. Εύχομαι ο Ναυπακτιακός να πετύχει τους στόχους του και να ανέβει κατηγορία.

Η επιλογή να έρθω στον Όμηρο ήταν καθαρά προσωπική για λόγους αγωνιστικούς και όχι μόνο!

Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Ομήρου με κέρδισε και όλοι ξέρουμε ότι είναι μια υγιής ομάδα σε όλους τους τομείς. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της που είναι η άνοδος στη Γ΄ Εθνική και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Τέλος θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε κάποιους ανθρώπους του χώρου και όχι μόνο. Κάποιες φορές το να κάνεις ένα βήμα που δείχνει να είναι προς τα πίσω είναι καλύτερο για να καταφέρεις να βρεις το δρόμο σου μόνος σου και όχι με τη βοήθεια άλλων. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr