Κοιτάζει ψηλότερα η Δόξα Καινουρίου

 

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο η Δόξα Καινουρίου κέρδισε με 5 - 2 τον Αράκυνθο Ματαράγκας και έμεινε μόνη της στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Κώστα Γιωτόπουλου πέτυχε μια ευρεία νίκη απέναντι στον Αράκυνθο, που κοιτάζει τα παιχνίδια με Απόλλωνα Δοκιμίου και Αχελώο Αγγελοκάστρου την Τετάρτη στη Ματαράγκα και την Κυριακή στο Αγγελόκαστρο αντίστοιχα.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, είχαν δύο καλές στιγμές με Νταλαπέρα και Ρεπανίδα και προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με γκολ του Νίκου Νταλαπέρα μετά από γύρισμα του Αγγέλη. Στη φάση αυτή ο Αγγέλης ένιωσε σφίξιμο στο δεξί πόδι και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες του Σπύρου Μπούρδου στην πρώτη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι έφτασαν στην ισοφάριση με πλασέ του Μπιτσικώκου μετά από γύρισμα του Παναγιωτόπουλου, ο οποίος όμως στο 24΄ αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Στη συνέχεια του ημιχρόνου οι παίκτες της Δόξας είχαν καλές στιγμές, όμως έπεσαν πάνω στον τερματοφύλακα Καραδήμα, που με εκπληκτικές επεμβάσεις κράταγε το 1 - 1, το οποίο όμως δεν ήταν σκορ ημιχρόνου, καθώς στο 44΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νταλαπέρα ο Ρεπανίδας με κεφαλιά έδωσε ξανά προβάδισμα στη Δόξα.

Η Δόξα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, είχε μια καλή ευκαιρία με το Νικολογιάννη στα πρώτα δευτερόλεπτα και στο 50΄ σε μια φάση ίδια με το δεύτερο γκολ ο Ρεπανίδας έκανε το 3 - 1. Στο 57΄ ο Καραδήμας έδιωξε τη μπάλα στο σουτ του Νταλαπέρα, όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και γύρισε στον Κόκκαλη που από κοντά σκόραρε για το 4 - 1. Ο Καραδήμας είχε ακόμα μια καλή επέμβαση σε σουτ του Νικολογιάννη στο 64΄ και ένα λεπτό αργότερα αποχώρησε έχοντας ενοχλήσεις στη μέση. Στο 74΄ ο Γιώτης που είχε περάσει δευτερόλεπτα νωρίτερα στο παιχνίδι, έκανε τη σέντρα και ο Τζουλιάνο με το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της Δόξας έκανε το 5 - 1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84΄ με κοντινό πλασέ ο Μπιτσικώκος μετά από γύρισμα του Μπανάκα, ενώ στο 92΄ ακυρώθηκε γκολ του Μπανάκα με υπόδειξη οφσάιντ.

Η φάση του αγώνα. Το δεύτερο γκολ της Δόξας έρχεται στο 44ο λεπτό και έδειξε να "κόβει τα πόδια" των παικτών του Αράκυνθου.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Νίκος Νταλαπέρας πραγματοποιεί φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι από τους βασικούς συντελεστές της πορείας της ομάδας. Σήμερα πρόσθεσε μία ακόμα γεμάτη εμφάνιση πετυχαίνοντας ένα τέρμα, κάνοντας την ασίστ σε δύο και έχοντας συμμετοχή σε ένα ακόμα.

Το φιλμ του αγώνα.

2΄ Σουτ του Νταλαπέρα η μπάλα έφυγε άουτ.

5΄ Σουτ του Ρεπανίδα από αριστερά μέσα στην περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.

9΄ Γκολ. Ο Αγγέλης από δεξιά κάνει το γύρισμα στο Νταλαπέρα που με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0. 

14΄ Γκολ. Ο Παναγιωτόπουλος κάνει την κούρσα από δεξιά και γυρίζει τη μπάλα στο Μπιτσικώκο που ισοφαρίζει με κοντινό πλασέ.

17΄ Σουτ του Κόκκαλη από δεξιά έδιωξε εντυπωσιακά ο Καραδήμας.

20΄ Σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.

23΄ Σέντρα του Ρεπανίδα από αριστερά ο Κόκκαλης δεν έπιασε καλά το πλασέ και η μπάλα πέρασε άουτ.

27΄ Σουτ του Γκουτσέλη έξω από την περιοχή ο Καραδήμας κάνει τρομερή επέμβαση στο δεξί "Γ" διώχνοντας σε κόρνερ.

34΄ Πλασέ του Ευθυμίου από το ύψος του πέναλτι η μπάλα κοντράρει στον Τζωρτζόπουλο και μαζεύει ο Ρόκκος.

42΄ Γύρισμα του Ρεπανίδα από αριστερά ο Λιάρος έκανε το σουτ με τον Καραδήμα να διώχνει.

44΄ Γκολ. Κόρνερ του Νταλαπέρα από αριστερά ο Ρεπανίδας στο πρώτο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 1.

46΄ Πάσα του Νταλαπέρα στο Νικολογιάννη που απέναντι από τον Καραδήμα κάνει το πλασέ, με τη μπάλα να κολλάει στις λάσπες και να καταλήγει αδύναμα στα χέρια του τερματοφύλακα του Αράκυνθου.

50΄ Γκολ. Κόρνερ του Νταλαπέρα από δεξιά ο Ρεπανίδας στο πρώτο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά κάνοντας το 3 - 1.

57΄ Γκολ. Σουτ του Νταλαπέρα ο Καραδήμας με το ένα χέρι διώχνει τη μπάλα που βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κόκκαλης από κοντά με πλασέ κάνει το 4 - 1.

64΄ Σέντρα του Γκουτσέλη από αριστερά ο Καραδήμας διώχνει και η μπάλα φτάνει λίγο έξω από την περιοχή στο Νικολογιάννη που σουτάρει και διώχνει ξανά ο Καραδήμας.

74΄ Γκολ. Σέντρα του Γιώτη από δεξιά ο Τζουλιάνο Μούτσα με κοντινό πλασέ σκοράρει για το 5 - 1.

84΄ Γκολ. Ο Μπανάκας κάνει ωραία ενέργεια από δεξιά και γυρίζει τη μπάλα στο Μπιτσικώκο που με κοντινό πλασέ μειώνει σε 5 - 2.

87΄ Ο Τζουλιάνο κάνει το γύρισμα από αριστερά, ο Γιώτης "στρώνει" στο Λιάρο που σουτάρει και διώχνει ο Γκρέκας.

88΄ Φάουλ του Βδουκάκη έδιωξε ο Ρόκκος.

92΄ Φάουλ του Ζιάκκα ο Ρόκκος διώχνει και ο Μπανάκας σκοράρει από κοντά, όμως υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Κώστας Γιωτόπουλος): Ρόκκος, Κακούρης, Γκουτσέλης, Μπλέτσας, Τζωρτζόπουλος, Νικολογιάννης, Ρεπανίδας (67΄ Τσόλκας), Σαμψώνας (60΄ Τζουλιάνο Μούτσα), Νταλαπέρας (73΄ Γιώτης), Αγγέλης (12΄ λ.τ. Κόκκαλης), Λιάρος.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ (Σπύρος Μπούρδος): Καραδήμας (65΄ λ.τ. Γκρέκας), Τραγουλιάς, Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Παναγιωτόπουλος (24΄ λ.τ. Σταμουλακάτος), Αλεξανδρής (60΄ Ιορδανίδης), Παπαδόπουλος, Μπιτσικώκος, Ευθυμίου (52΄ Ζιάκκας), Βδουκάκης, Μπανάκας.

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr