Δεν… χάρηκε κάνεις

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε μέχρι το τέλος αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν Α.Ο. Ρηγανά και Τρίκαρδος Κατοχής αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 - 2.

Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε την ομάδα του Γιώργου Ασπρογέρακα στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Α.Ο. Ρηγανά ισοβαθμεί στην 7η θέση με Απόλλωνα Δοκιμίου και Απόλλωνα Θέρμου 1957.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ρηγανάς είχε την κατοχή της μπάλας και ειδικά στο δεύτερο μέρος, όμως ο Τρίκαρδος αξιοποίησε τις φάσεις που δημιούργησε και στάθηκε και καλά αμυντικά, σε ένα παιχνίδι που έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο 33΄ και στο 46΄ και έμεινε με 10 παίκτες από το 48ο λεπτό λόγω αποβολής του Καζανά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το αποτέλεσμα άφησε πικρία και στις δύο ομάδες, καθώς ο Τρίκαρδος προηγήθηκε με 2 - 0, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να γυρίσουν το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 7ο λεπτό με τη μπάλα να περνάει άουτ στο κοντινό πλασέ του Τουρλίδα. Ο Τρίκαρδος στην πρώτη του σημαντική στιγμή στο παιχνίδι στο 19ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Γιώργου Φράγκου μετά από πάσα του Βαγγέλη Σεραφίγγου. Στο 24΄ ο Λιόκαυτος έδιωξε πάνω στη γραμμή τη μπάλα στο σουτ του Τουρλίδα με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα ζητώντας χέρι. Στο 30ο λεπτό ο Γαβρίνας τραυματίστηκε στον ώμο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στο 43΄ σε αντεπίθεση του Τρίκαρδου ο Κοντοπάνος πάσαρε στο Σεραφίγγο που με διαγώνιο σουτ από αριστερά έκανε το 0 - 2. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με Τουρλίδα και Ζαχαράκη στο 45΄ και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων αντίστοιχα και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσαν σε 1 - 2 με πλασέ του Ζαχαράκη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία φάση που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του Τρίκαρδου. Ο Καζανάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα με τους ανθρώπους της Κατοχής να αντιδρούν έντονα στην απόφαση θεωρώντας πως δεν υπήρχε ούτε φάουλ στη φάση. Δύο λεπτά αργότερα ο Τουρλίδας μέσα από την περιοχή σούταρε άουτ και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν συντριπτική κατοχή μπάλας, όμως δε μπορούσαν να απειλήσουν μέσα από την περιοχή. Παρ' όλα αυτά στο 58΄ και στο 65΄ είδαν την τύχη να τους "γυρνάει την πλάτη" με τα μακρινά σουτ των Αυγέρη και Κουρσάρη αντίστοιχα να τραντάζουν το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σίμου. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι είχε αρκετές διακοπές και οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 85΄ με καρφωτή κεφαλιά του Φάτσαλη μετά τη σέντρα του Καλογεράκη. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Καλαμάρη και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Η φάση του αγώνα. Τα δύο δοκάρια του Α.Ο. Ρηγανά μπορούσαν να αλλάξουν την τελική έκβαση του αγώνα, όμως κομβική φάση στο παιχνίδι ήταν αυτή του 3ου λεπτού των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου όταν οι γηπεδούχοι "ξαναμπήκαν" στο ματς μειώνοντας σε 1 - 2 με το Βασίλη Ζαχαράκη.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή μπάλας και παίκτες με καλές στιγμές, όμως ο Τρίκαρδος είχε πρωταγωνιστές σε άμυνα και επίθεση. Ο Βαγγέλης Σεραφίγγος δημιούργησε το πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του να πάρει το βαθμό και ο Λάμπρος Γατσώρης αμυντικά είχε πολλές επεμβάσεις ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Το φιλμ του αγώνα.

7΄ Κόρνερ του Αποστόλη Κορομηλά από δεξιά ο Φραγκούλης στο δεύτερο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά προς τον Τουρλίδα που από κοντά πλασάρει πάνω από το δοκάρι.

16΄ Σουτ του Μικρόπουλου από αριστερά μέσα στην περιοχή απέκρουσε ο Σίμος.

19΄ Γκολ. Ο Σεραφίγγος πασάρει στο Γιώργο Φράγκο που απέναντι από το Φωτόπουλο με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 - 1.

22΄ Σουτ του Σεραφίγγου από αριστερά μέσα στην περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.

24΄ Κόρνερ του Φώτη Κορομηλά ο Ζαχαράκης πλασάρει και διώχνει ο Σίμος και η μπάλα φτάνει στον Τουρλίδα που σουτάρει με το Λιόκαυτο να διώχνει πάνω στη γραμμή και τους γηπεδούχους να φωνάζουν για χέρι του παίκτη του Τρίκαρδου.

24΄ Σουτ του Αποστόλη Κορομηλά έδιωξε στην αριστερή του γωνία ο Σίμος.

27΄ Μακρινό σουτ του Φώτη Κορομηλά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.

30΄ Ο Γαβρίνας τραυματίζεται στον ώμο και μεταφέρεται εκτός αγωνιστικού χώρου.

38΄ Φάουλ του Αποστόλη Κορομηλά η μπάλα έφυγε άουτ.

43΄ Γύρισμα του Μικρόπουλου από αριστερά ο Φραγκούλης από καλή θέση σουτάρει και η μπάλα κοντράρει σε αμυντικούς.

43΄ Γκολ. Αντεπίθεση για τον Τρίκαρδο με τον Κοντοπάνο να πασάρει στο Βαγγέλη Σεραφίγγο που από αριστερά μπαίνει στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 2.

45΄ Σουτ του Μικρόπουλου έδιωξε ο Σίμος και στην επαναφορά ο Τουρλίδας από κοντά με πλασέ στέλνει τη μπάλα άουτ.

45+2΄ Σέντρα του Καλογεράκη ο Μικρόπουλος με κεφαλιά "στρώνει" στο Ζαχαράκη που σουτάρει και η μπάλα κοντράρει σε αμυντικούς και φεύγει κόρνερ.

45+3΄ Γκολ. Κόρνερ του Αποστόλη Κορομηλά από δεξιά ο Μικρόπουλος πιάνει κεφαλιά και η μπάλα φτάνει στο Ζαχαράκη που κάνει την προσποίηση και πλασάρει στα δίχτυα μειώνοντας σε 1 - 2.

48΄ Ο Καζανάς αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα πως δεν υπήρχε φάουλ.

50΄ Σέντρα του Κάππα από αριστερά ο Τουρλίδας προσποιείται και σουτάρει άουτ.

52΄ Σουτ του Στραβοδήμου η μπάλα έφυγε άουτ.

58΄ Μακρινό σουτ του Αυγέρη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

65΄ Μακρινό σουτ του Κουρσάρη η μπάλα ξανά στο οριζόντιο δοκάρι.

85΄ Γκολ. Σέντρα του Καλογεράκη από δεξιά ο Φάτσαλης με καρφωτή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 - 2.

Α.Ο. ΡΗΓΑΝΑ (Βαλάντης Ζώης): Φωτόπουλος, Καλογεράκης, Κάππας, Κορομηλάς Φ. (72΄ Καραχάλιος), Κουρσάρης, Μικρόπουλος (74΄ Τσάκνης), Στραβοδήμος (84΄ Φάτσαλης), Ζαχαράκης, Τουρλίδας, Κορομηλάς Α. (46΄ Αυγέρης), Φραγκούλης.

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Γιώργος Ασπρογέρακας): Σίμος, Σάρρας, Καζανάς, Γατσώρης, Δρακάς, Λιόκαυτος, Γαβρίνας (33΄ λ.τ. Ντρέλιας (85΄ Μπακογιάννης)), Χαλαζιάς, Φράγκος (46΄ λ.τ. Τσιάρας), Σεραφίγγος, Κοντοπάνος (95΄ Κοντομήτσος).

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr