Με το ''δεξί'' στα play-offs ο Όμηρος Νεοχωρίου

Για την 1η αγωνιστική των play - off της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ ο Όμηρος Νεοχωρίου κέρδισε στην έδρα του με 2 - 1 τη Δόξα Καινουρίου.

Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε την ομάδα του Γιώργου Ζήκου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της ειδικής βαθμολογίας με 10 βαθμούς, ενώ στην 3η θέση με 3 παρέμεινε η Δόξα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά οργανωμένοι στην άμυνα και κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν. Ο Όμηρος έχασε μεγάλη ευκαιρία με κοντινή προβολή του Μανθόπουλου να περνάει πάνω από το δοκάρι στο 8ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια του ημιχρόνου δεν κατάφερε να απειλήσει. 

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, προσπάθησαν να πιέσουν και δημιούργησαν ευκαιρίες από στημένες φάσεις.

Στο 60ο λεπτο ο Όμηρος πήρε προβάδισμα με το Νάκο να εκτελεί κόρνερ και τον Καντάνη να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά.

Στο 74΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκάτση από τον Ψηλό και ο Βαγγέλης Γκάτσης ευστόχησε στην εκτέλεση παρά την προσπάθεια του Ρόκκου και έκανε το 2 - 0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 82΄ με κεφαλιά του Οδυσσέα Ψηλού, όμως ο Όμηρος κράτησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα και πήρε το "τρίποντο".

Η φάση του αγώνα. 

Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων με το πέναλτι του Βαγγέλη Γκάτση στο 75ο λεπτό έκρινε σε μεγάλο βαθμό την τελική έκβαση της αναμέτρησης.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Καντάνης, που κέρδισε πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και άνοιξε το "δρόμο" για τη νίκη σημειώνοντας το 1 - 0 στο 60ο λεπτό.

Το φιλμ του αγώνα.

8΄ Σέντρα του Βασιλάρη από αριστερά οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν και η μπάλα έφτασε στο Μανθόπουλο που έκανε κοντινή προβολή πάνω από το δοκάρι.

18΄ Γύρισμα του Ρεπανίδα από αριστερά ο Τζουλιάνο έκανε το σουτ με το Δουλιώτη να διώχνει πιεζόμενος από το Νταλαπέρα, που υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

37΄ Φάουλ του Νάκου από πλάγια δεξιά απέκρουσε ο Ρόκκος.

38΄ Μακρινό σουτ του Αγγέλη η μπάλα έφυγε άουτ.

40΄ Σουτ του Γκασούκα από πλάγια δεξιά απέκρουσε ο Ρόκκος.

49΄ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νάκου από δεξιά έδιωξε σε νέο κόρνερ ο Ρόκκος.

56΄ Φάουλ του Βασιλάρη από αριστερά η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς το τέρμα, ο Νταλαπέρας έδιωξε και ο Ρεπανίδας με κεφαλιά παραχώρησε κόρνερ.

57΄ Πάσα του Βασιλάρη στο Νάκο που από αριστερά μέσα στην περιοχή σούταρε άουτ.

60΄ Ο Τσίμπιτσης κλέβει τη μπάλα και κάνει το σουτ με το Ρόκκο να διώχνει σε κόρνερ.

60΄ Γκολ. Ο Νάκος εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και ο Καντάνης με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 0.

66΄ Γύρισμα του Μιχαηλίδη από αριστερά ο Νάκος και ο Βασιλάρης δεν πρόλαβαν να βρουν τη μπάλα και να απειλήσουν.

74΄ Ο Γκιάφης υποδεικνύει πέναλτι σε ανατροπή του Γκάτση από τον Ψηλό.

75΄ Γκολ. Ο Γκάτσης παρά την προσπάθεια του Ρόκκου ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 2 - 0.

82΄ Γκολ. Κόρνερ του Τζουλιάνο από αριστερά ο Αγγέλης πιάνει την κεφαλιά και ο Ψηλός με νέα κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2 - 1.

93΄ Ο Βαλτογιάννης κάνει σουτ έξω από την περιοχή και ο Ρόκκος αποκρούει.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Δουλιώτης, Καβαλιέρης, Κολοβάκης, Μανθόπουλος, Τσώνης, Καντάνης (91΄ Νούλας), Βασιλάρης (81΄ Βαλτογιάννης), Τσίμπιτσης, Νάκος, Γκάτσης, Γκασούκας (62΄ Μιχαηλίδης).

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Κώστας Γιωτόπουλος): Ρόκκος, Κακούρης, Τζωρτζόπουλος (77΄ λ.τ. Γκουτσέλης), Σαλμάς, Ψηλός, Δάρλας (69΄ Λιάρος), Ρεπανίδας, Σαμψώνας (66΄ Κόκκαλης), Νταλαπέρας (72΄ λ.τ. Νικολογιάννης), Τζουλιάνο Μούτσα, Αγγέλης.

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr