Βήμα σωτηρία για τον Αχελώο Αγγελοκάστρου

Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου κέρδισε με 2 - 0 τον Α.Ο. Ρηγανά στον πρώτο αγώνα των play - out της Α΄ ΕΠΣΝΑ και χρειάζεται πλέον ένα βαθμό για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου με δύο γκολ στο 10ο λεπτό του πρώτου και του δευτέρου ημιχρόνου πήρε την πολύτιμη νίκη και έχει το "πάνω χέρι" στην υπόθεση - παραμονή.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους που είχαν μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Σωτήρη Τσιλιπάνου να περνάει άουτ στο 7ο λεπτό και σκόραραν στο 10΄ με πλασέ του Αποστόλη Μπούτιβα. Οι παίκτες του Α.Ο. Ρηγανά προσπάθησαν να πιέσουν στη συνέχεια, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Νίκος Μπότας έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις και κράταγε το μηδέν. Στο 55΄ ο Αλεξάκης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2 - 0 και έδωσε τεράστιο προβάδισμα νίκη στον Αχελώο. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με το Μπότα να αντιδρά σωστά σε σέντρα σουτ του Καλογεράκη στο 72΄, ενώ ο Αχελώος είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο 84΄ με το Λευτέρη Καλοκαίρη να κάνει το πλασέ και το Ζαχαράκη να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Το τελικό σφύριγμα του Ματσούκα βρήκε τους ανθρώπους του Αχελώου να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη στη μάχη της παραμονής.

Η φάση του αγώνα. 

Στο 13΄ και στο 47΄ ο Νίκος Μπότας διώχνει τη μπάλα σε σουτ του Στραβοδήμου και φάουλ του Αποστόλη Κορομηλά αντίστοιχα και δεν επιτρέπει στον Α.Ο. Ρηγανά να "ξαναμπεί" στο παιχνίδι.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. 

Ο Νίκος Μπότας κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν, ο Γιώργος Σαγάνας είναι πολύ καλός στην άμυνα, όμως ο Λευτέρης Καλοκαίρης ήταν ο παίκτης που δημιούργησε κινδύνους στην αντίπαλη εστία και συνέβαλε σημαντικά στη νίκη του Αχελώου.

Το φιλμ του αγώνα.

7΄ Φάουλ του Λευτέρη Καλοκαίρη ο Σωτήρης Τσιλιπάνος πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

10΄ Γκολ. Ο Λευτέρης Καλοκαίρης κλέβει τη μπάλα και πασάρει στον Αποστόλη Μπούτιβα που με πλασέ σκοράρει κάνοντας το 1 - 0.

13΄ Σέντρα του Αποστόλη Κορομηλά από αριστερά ο Στραβοδήμος μέσα από την περιοχή κάνει το σουτ, με το Μπότα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

31΄ Πλασέ του Φράγκου μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.

37΄ Σέντρα του Καραχάλιου από δεξιά ο Αποστόλης Κορομηλάς πιάνει την κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

47΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστόλη Κορομηλά ο Μπότας με τα ακροδάχτυλα διώχνει σε κόρνερ.

55΄ Γκολ. Ο Αλεξάκης εκτελεί συρτά φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0.

62΄ Σουτ του Φραγκούλη η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

64΄ Κάθετη πάσα του Ζαχαράκη ο Μικρόπουλος απέναντι από το Μπότα πλάσαρε άουτ.

65΄ Συρτό σουτ του Φραγκούλη η μπάλα πέρασε άουτ.

70΄ Εκτέλεση φάουλ του Αποστόλη Κορομηλά η μπάλα έφυγε άουτ.

72΄ Σέντρα σουτ του Καλογεράκη η μπάλα κατευθύνεται στο απέναντι "Γ" και ο Μπότας με υπερπροσπάθεια διώχνει σε κόρνερ.

82΄ Σουτ του Αποστόλη Κορομηλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

84΄ Κάθετη πάσα του Αντωνόπουλου στο Λευτέρη Καλοκαίρη που περνάει το Μαυρούλια, αλλά ανοίγει τη μπάλα δεξιά και κάνει το πλασέ, με το Ζαχαράκη να διώχνει πάνω στη γραμμή.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Μπότας, Σαγάνας Γ., Δερβίσης, Προβίδας, Τσιλιπάνος Σ., Αλεξάκης, Πεσλής Λ., Φράγκος (85΄ Καραλής), Ανδρεάκης (79΄ Αντωνόπουλος), Μπούτιβας Α. (66΄ Καλοκαίρης Ν.), Καλοκαίρης Ε. (86΄ Μήκας).

Α.Ο. ΡΗΓΑΝΑ: Μαυρούλιας, Καλογεράκης (78΄ Φάτσαλης), Κάππας, Κορομηλάς Φ., Κουρσάρης, Καραχάλιος, Αυγέρης (55΄ Μικρόπουλος), Ζαχαράκης, Φραγκούλης, Κορομηλάς Α., Στραβοδήμος (55΄ Τουρλίδας).

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr