Ισοπαλία στο Αγγελόκαστρο, στην Α΄ κατηγορία και τη νέα χρονιά ο Αχελώος

 

Στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Αχελώος Αγγελοκάστρου.

Η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου αναδείχτηκε ισόπαλη με 1 - 1 στην έδρα της με τον Α.Ο. Ρηγανά και θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ενώ στη Β΄ ΕΠΣΝΑ θα αγωνίζεται ο Α.Ο. Ρηγανά.

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να έχουν μέσα σε ένα δίλεπτο τρεις καλές στιγμές με Καλογεράκη, Κουρσάρη και Αυγέρη. Ο Αχελώος απάντησε στις ευκαιρίες με Λάμπρο Πεσλή και Λάμπρο Ζαλοκώστα στο 37΄ και στο 38΄, με το 0 - 0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο πρώτο ημίωρο του δευτέρου ημιχρόνου οι φάσεις ήταν λιγοστές και οι δύο εστίες παρέμειναν ανέπαφες.

Στο 78΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία σε πλασέ του Κορομηλά που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μπότας και στο επόμενο λεπτό ο Αχελώος πήρε προβάδισμα στο σκορ με κοντινό πλασέ του Αποστόλη Μπούτιβα μετά από πάσα του Λευτέρη Καλοκαίρη, που είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι δύο λεπτά νωρίτερα. Όμως στο 82΄ ο Μικρόπουλος ανατράπηκε από τον Προβίδα, με το Ματσούκα να δίνει πέναλτι και στην εκτέλεση ο Ζαχαράκης ευστόχησε κάνοντας το 1 - 1.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι κράτησαν την πολύτιμη ισοπαλία και ανανέωσαν τη συμμετοχή τους στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.

Η φάση του αγώνα. 

Στο 78΄ ο Νίκος Μπότας με δύσκολη επέμβαση κρατάει το 0 - 0 και ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ του Αχελώου που έδωσε τεράστιο προβάδισμα παραμονής στην ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. 

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Α.Ο. Ρηγανά είχε ο Βασίλης Ζαχαράκης ειδικά στο διάστημα που αγωνίστηκε στο χώρο του κέντρου. Όμως η "μπίλια" έκατσε στον Αχελώο που είχε σε ακόμα ένα παιχνίδι σαν πρωταγωνιστή το Νίκο Μπότα, που έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Το φιλμ του αγώνα.

10΄ Ατομική προσπάθεια του Φράγκου που πασάρει στο Ζαλοκώστα και αυτός σουτάρει άουτ.

29΄ Σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Αχελώου ο Ζαχαράκης κάνει το σουτ και ο Μπότας διώχνει σε κόρνερ.

33΄ Διαγώνιο σουτ του Καλογεράκη ο Μπότας διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

34΄ Κεφαλιά του Κουρσάρη ο Μπότας διώχνει σε νέο κόρνερ. Μετά την εκτέλεση η μπάλα φτάνει στον Αυγέρη που έκανε διαγώνιο σουτ άουτ.

37΄ Εκτέλεση κόρνερ του Ανδρεάκη ο Λάμπρος Πεσλής έκανε το σουτ και πριν τη γραμμή ο Ζαχαράκης έδιωξε σε νέο κόρνερ.

38΄ Εκτέλεση κόρνερ από τον Ανδρεάκη κεφαλιά του Λάμπρου Ζαλοκώστα η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

44΄ Σουτ του Ανδρεάκη η μπάλα έφυγε άουτ.

48΄ Σουτ του Λάμπρου Πεσλή η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

59΄ Φάουλ του Ζαχαράκη ο Κουρσάρης πήρε την κεφαλιά και ο Δερβίσης έδιωξε σε κόρνερ.

74΄ Σουτ του Τουρλίδα απέκρουσε ο Μπότας.

75΄ Διαγώνιο σουτ του Αποστόλη Μπούτιβα η μπάλα πέρασε άουτ.

78΄ Σέντρα του Μικρόπουλου κεφαλιά πάσα του Τουρλίδα στον Αποστόλη Κορομηλά που κάνει το πλασέ και διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Μπότας.

79΄ Γκολ. Πάσα του Λευτέρη Καλοκαίρη στον Αποστόλη Μπούτιβα που με πλασέ από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 0.

82΄ Ο Μικρόπουλος ανατρέπεται από τον Προβίδα και ο Ματσούκας δίνει πέναλτι.

83΄ Γκολ. Ο Ζαχαράκης ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 1 - 1.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Μπότας, Σαγάνας Γ., Δερβίσης, Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ., Αλεξάκης, Προβίδας, Ζαλοκώστας Λ. (54΄ Μπούτιβας Α.), Ανδρεάκης (77΄ Καλοκαίρης Ε.), Φράγκος (90΄ Καλοκαίρης Ν.), Πεσλής Λ. (87΄ Ζαλοκώστας Ε.).

Α.Ο. ΡΗΓΑΝΑ: Φωτόπουλος, Καραχάλιος, Κάππας (46΄ Μικρόπουλος), Κωστής (64΄ Φραγκούλης), Κουρσάρης, Κορομηλάς Φ., Καλογεράκης, Ζαχαράκης, Τουρλίδας, Κορομηλάς Α., Αυγέρης (81΄ Τσάκνης).

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr