Παρελθόν από τη Διοίκηση του Ομήρου οι Λάμπρος και Λεωνίδας Μπαρμπάτσης

Ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά του Ομήρου Νεοχωρίου έφερε η ήττα από την Α.Ε. Μεσολογγίου και η απώλεια του τίτλου της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ.

Παρελθόν από τη διοίκηση της ομάδας αποτελούν οι Λάμπρος και Λεωνίδας Μπαρμπάτσης. To websports.gr επικοινώνησε με τους δύο παράγοντες του Ομήρου οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι αποχωρούν από το διοικητικό σχήμα και στην ανακοίνωση που έδωσαν, ανέλαβαν πλήρως την ευθύνη για την απώλεια του πρωταθλήματος την τελευταία διετία. Στην ανακοίνωση οι δύο παράγοντες ευχαρίστησαν όλους συνεργάστηκαν μαζί τους αυτά τα δύο χρόνια και ιδιαίτερα το Γιώργο Καραδήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιούμε την παραίτησή μας από μέλη του Δ.Σ. του ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ και τον τερματισμό της ενασχόλησής μας με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θα είμαστε κοντά στη διοίκηση της ομάδας στηρίζοντας εμπράκτως όπου και όπως μπορούμε. Ευχαριστούμε τους παίκτες, τους προπονητές, το ιατρικό επιτελείο και όλα τα μέλη της διοίκησης για τη συνεργασία αυτά τα δύο χρόνια. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν δίπλα μας και σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά μας αυτή τη διετία.

ΥΓ 1. Εμείς έχουμε την αποκλειστική ευθύνη που η ομάδα αυτά τα δύο χρόνια δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο.

ΥΓ 2. Γιώργο Καραδήμα σε ευχαριστούμε για όλα.

Με τιμή

Λάμπρος και Λεωνίδας Μπαρμπάτσης

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr