Παρελθόν από την προεδρία του Τρίκαρδου ο Ευστάθιος Κοκοτός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Θέλω να ευχαριστήσω για την συνεργασία την χρονιά που έφυγε όλους τους παράγοντες της ομάδας, ποδοσφαιριστές και προπονητή.

Επίσης φιλάθλους της ομάδας μας για την συμπαράσταση τους.

Λόγω της φύσης της εργασίας μου και την αναγκαστική μου απουσία για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από τις δραστηριότητες της ομάδας πιθανός κάποια από τα προβλήματα της ομάδας που παρουσιάστηκαν την χρονιά που πέρασε θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει εάν η εργασία μου δεν με κρατούσε μακριά από τις δραστηριότητες της ομάδας.

Λόγω αυτού είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτηση μου από την προεδρία της Ένωσης ΑΟΚ Τρίκαρδος Κατοχής.

Άλλη μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας τελείωσε προχωρώντας και σε ανανέωση της ομάδας παράλληλα, παραδίδοντας ένα στολίδι γήπεδο για την πόλη μας την ομάδα μας και την νεολαία μας. Ντυμένο επίσης με μια πανέμορφη κερκίδα που θα συμπληρωθεί το επόμενο διάστημα.

Συνεχίζω και θα συνεχίσω να προσφέρω και να βρίσκομαι κοντά στην Τρικαρδάρα μας, την ομάδα που ανδρωθήκαμε, αγωνιστήκαμε και προσφέραμε ανιδιοτελώς με μόνο κριτήριο την αγάπη μας για την ομάδα.

Καλώ όλους να βρίσκονται κοντά και να συμπαρασταθούν στο επόμενο ΔΣ και τον επόμενο Πρόεδρο.

Σύντομα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις και θα συσταθεί το Νέο ΔΣ και ο Πρόεδρος.

Όλοι μαζί για το μεγαλείο και τη δόξα της ομάδας μας".

Μετά Τιμής o Απερχόμενος Πρόεδρος

Kοκοτός Νικ. Ευστάθιος

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr