Αποχώρηση Παναγιώτη Μαζαράκη από τον Τρίκαρδο Κατοχής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όλα τα ωραία κάποτε φτάνουν στο τέλος, έτσι και τώρα ήρθε η ώρα. Αποχωρώ γεμάτος ευχάριστες αναμνήσεις και κρατάω μόνο αυτές!!!

Μαζί με μια παρέα φίλων πήραμε την ομάδα από το μηδέν και την έχουμε εκεί που αξίζει να νε η ΤΡΙΚΑΡΔΑΡΑ μας. Παραδίδουμε ένα γήπεδο στολίδι και μια σειρά σε όλα τα επίπεδα!!!

Είναι πολλά που θέλω να γράψω αλλά δεν θέλω να σας κουράσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που ακολουθούσαν πάντα την ομάδα και στέκονται δίπλα της, όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους έναν έναν ξεχωριστά θα είναι πάντα στις αναμνήσεις μου, όλα τα παιδιά απ την διοίκηση αυτά τα 5 χρόνια τον Παναρετο Κώστα που μέχρι αυτή τη στιγμή είμαστε μαζί, τον φίλο Λουκά Ηλία, Τρουπος Γρηγόρη, Τρουπο Μακο, Ματσιγκα Μάκη, Διαμάντη Παντελή, Μάκη Μπαλωμένο, Μαζαρακη Παναγιώτη, Κοκοτο Θανάση, Καράβια Πάνο, Κογκολη Πάνο, Γαλανό Θανάση, Γιώργο Ρομπολα, Καρατσωλη Δημήτρη, Καλοκληρο Δημήτρη, Ματσιγκα Τάσο, Κοταντακη Μιχάλη, αν ξέχασα κάποιον θα το διορθώσω και ζητώ συγγνώμη, επίσης τους κόουτς Αριστοτέλη Μεταξουλη και Ζηκο Γιώργο καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ασπρογερακα Γιώργο.

Τους δύο προέδρους της ομάδας που έδωσαν ψυχή και σώμα τον Κοκοτο Στάθη και τον πρωτεργάτη σε όλα αυτά που πετύχαμε τον Αδερφό Τριανταφύλλακη Γιάννη του οφείλουμε πολλά και τα λόγια είναι λίγα!!!!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που όλα αυτά τα χρόνια με ανέχτηκαν αλλά και που μου στάθηκαν.

Θα βοηθώ τον σύλλογο πάντα και θα μείνω πιστός οπαδός!!!! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους!!!

ΥΓ. Ίσως κάποια στιγμή ξανασυναντηθούμε !!!!!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr