Ήττα για τον Αστέρα Μεσολογγίου στο πρώτο φιλικό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι από την Κ17 Παναιτωλικού με σκορ 7-1. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Emileon Sport Center ένα προπονητικό κέντρο, πραγματικό στολίδι για το Νομό μας με τον προπονητή Ι. Ντζιβανάκη να δίνει την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του να παίξουν και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Στο Α’ ημίχρονο, που αγωνίστηκαν οι βασικοί παίκτες, το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της ομάδας του Αγρινίου. Στη συνέχεια, οι πολλές αλλαγές του Αστέρα, με την χρησιμοποίηση πολλών νεαρών παικτών αλλά και η ποιότητα της ομάδας της Κ17 Παναιτωλικού έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του Κ17 Παναιτωλικού να διευρύνει το σκορ.

Η διοίκηση του Αστέρα ευχαριστεί τη διοίκηση του Παναιτωλικού για την άψογη φιλοξενία και ευχόμαστε στην ομάδα της Κ17 καλή επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr