Φιλική νίκη του Παναγρινιακού επί του Απόλλωνα Ευπαλίου

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις Ζαχαράκη ο Παναγρινιακός κέρδισε με 3 - 1 τον Απόλλωνα Ευπαλίου.

Η ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου έδειξε καλή εικόνα απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική την ερχόμενη χρονιά σε ένα παιχνίδι διάρκειας 80 λεπτών. Ο Λάκης Παπαχρήστος και ο Γιώργος Μίχος δοκίμασαν παίκτες και σχήματα, ενώ και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με απουσίες.

Ο Παναγρινιακός μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε στο 14ο λεπτο με γκολ που σημείωσε ο Νάκος με τακουνάκι μετά από γύρισμα του Βασιλόγιαννη. Τρία λεπτά αργότερα ο Νάκος κέρδισε πέναλτι και στην εκτέλεση ο Βασιλόγιαννης ευστόχησε κάνοντας το 2 - 0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου, καθώς στο 24΄ σε εκτέλεση φάουλ του Νάκου η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 42ο λεπτό ο Βασιλάρης με πολύ όμορφο φαλτσαριστό σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής σημείωσε το τρίτο τέρμα του Παναγρινιακού και δύο λεπτά αργότερα ο Μάριος Παναγιωτόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3 - 1.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Λάκης Παπαχρήστος): Μπαλάφας, Ρεντζέπης, Κάππας (61΄ Νικολόπουλος), Μπούρος, Ζαχαράκης, Σαμψώνας (65΄ Αντωνόπουλος), Ψηφής (41΄ Νούλας), Βασιλόγιαννης (56΄ Σπυριλιώτης), Βασιλάρης (74΄ Σταμάτης), Νάκος (55΄ Λιούλιος), Κούσης (41΄ Φραγκούλης Σ. (69΄ Κοκώνης)).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ (Γιώργος Μίχος): Μίχος, Δερβίσης (73΄ Ζέκα), Σμπόρας, Ζέρβας Γ. (44΄ Ράμμος), Κούσουλας, Γεωργακόπουλος (30΄ λ.τ. Ζέρβας Κ.), Παπανδρέου (65΄ Κατσίκας), Δημητρόπουλος (53΄ Βήτος), Παναγιωτόπουλος (62΄ Αποστολόπουλος), Φλέγκας Δ. (57΄ Κωνσταντίνου), Ρουμπάτος.

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr