Φιλική ήττα για τον Αστέρα στο Ευηνοχώρι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Αστέρας την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου από την Α.Ε. Ευηνοχωρίου, στο τελευταίο φιλικό που έδωσε πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο Αστέρας έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό μεν δρόμο, παρά την ήττα, αλλά χρειάζεται να διορθώσει άμεσα τα φτηνά λάθη της αμυντικής λειτουργίας του, καθώς δίδει τη δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να δημιουργεί φάσεις για γκολ από το πουθενά.

Η ομάδα στο Α’ ημίχρονο παρουσίασε μέτρια εμφάνιση, με λάθη στο ανασταλτικό τομέα και δυσκολία να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ. Από την άλλη πλευρά, το Ευηνοχώρι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα δώρα της άμυνας του Αστέρα και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0

Στο Β’ ημίχρονο, ο προπονητής του Αστέρα πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές και η ομάδα φάνηκε να στέκεται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Κράτησε καλύτερα την μπάλα στο χώρο του κέντρου, πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Παρόλο αυτά δέχθηκε ένα ακόμη γκολ αλλά η συνολική εικόνα των παικτών του Αστέρα στο Β’ ημίχρονο έδειξε ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Τώρα η προσοχή του Αστέρα στρέφεται στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Ένωση ΑΟΚ Τρικάρδου, που θα γίνει στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.