Στο Δοκίμι το Σάββατο ο Αστέρας Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Δοκίμι ταξιδεύει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 το απόγευμα ο Αστέρας για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Δοκιμίου, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα, σε μια έδρα αρκετά δυνατή. Στόχος του Αστέρα είναι μία καλή εμφάνιση σε συνδυασμό με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς επιστρέφουν κάποιοι βασικοί παίκτες που απουσίαζαν στο προηγούμενο αγώνα.

Οι δύο ομάδες έχουν από ένα βαθμό στο πρωτάθλημα καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έφεραν και οι δύο ομάδες ισοπαλίες. Συγκεκριμένα ο Αστέρας Μεσολογγίου την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Εθνικό Γουριάς εντός έδρας ενώ ο Απόλλων Δοκιμίου απέσπασε ισοπαλία από την Α.Ε. Ευηνοχωρίου 0-0, εκτός έδρας.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr