Εύκολο απόγευμα για τον Ατρόμητο επί της Παιανίας Μάστρου (vid)

Μια εύκολη νίκη σημείωσε ο Ατρόμητος Γέφυρα Αντιρρίου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς. Η ομάδα του Αντιρρίου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και με τον Ταμπάκη που ευστόχησε από την άσπρη βούλα πήρε το προβάδισμα πολύ νωρίς στο σκόρ μολις στο 10′.

Λίγο αργότερα ο Περικλής Παπαποστόλου με εντυπωσιακό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0 στο 14′ .

Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο 44′ ο Κάκκος Ν. με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα ο οποίος αιφνιδιάστηκε και έκανε το 3-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έφτασαν στο γκολ με τον νεοεισελθόν Φιλόπουλο όμως το γκολ του ακυρώθηκε μέσα σε διαμαρτυρίες ως οφ’σάιντ.

Στο 59’νεαρός Παπαγιάννη με κοντινό πλασέ θα κάνει το 4-0 και λίγο πριν το τέλος ο αρχηγός Νίκος Ταμπάκης έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το τελικό 5-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Πετσίνης): Ανδρεόπουλος, Ταμπάκης, Βαλής (70’Ρηγόπουλος) , Θανασιός, Νασόπουλος (82’Ρουμπάτης) , Παπαποστόλου, Ψυχογιός, Παπαγιάννης, Κάκκος Β. (82’Αλεξόπουλος), Κάκκος Ν. (Παπαγιάννη Α.), Αλμπάνης.

ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ (Καραμήτσος Π. - Γαρμπής Π.): Γαρμπής Δ. (45 λ.τ. Βαλασωτήρης Γ.), Κολτσίδας Νικ.,Μπάσας Ι.,Φυλλαδιτάκης Γ.,Ροδάτος Θ., Γαντζούδης Ηλ., Σύρρος Γερ. (83 Κολτσίδας Αθ.), Ζαβιτσάνος Δημ., Μπέλλος Ηλ. (45 Φιλόπουλος Χρ.), Μουρκογιάννης Παν. (70 Πιέρρος Παν.), Κουμπαρούλης Φιλ.

Πηγή: nafpaktianews.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr