Εντος έδρας ήττα για τον Αστέρα Μεσολογγίου από την ΑΕ Ευηνοχωρίου

Τζάμπα ήττα για τον Αστέρα από την Α.Ε. Ευηνοχωρίου με 0-1, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θ. Πασσιόπουλος». Ο αγώνας έγινε για την 3η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία πολλών φίλων και των δύο ομάδων, που παρόλο τη ζέστη που επικρατούσε, παρακολούθησαν ένα μέτριο σε ποιότητα παιχνίδι.

Ήταν ένας αγώνας, όπου και οι δύο ομάδες απέδωσαν φτωχό θέαμα, με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες αλλά με την Α.Ε. Ευηνοχωρίου να εκμεταλλεύεται το μοναδικό λάθος της άμυνας του Αστέρα και να παίρνει το τρίποντο. Δυστυχώς για την ομάδα μας, η δυσκολία να δημιουργήσει φάσεις αλλά και το μοναδικό σφάλμα της αμυντικής λειτουργίας της στον αγώνα το πλήρωσε με μια ήττα, ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο Α’΄ημίχρονο, η ομάδα του Ευηνοχωρίου είχε την κατοχή της μπάλας στο χώρο του κέντρου αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει κάποια σημαντική φάση μπροστά από την εστία του Αστέρα. Ο Αστέρας είχε καλή αμυντική λειτουργία και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους της άμυνας του Ευηνοχωρίου.

6′ Ωραία προσπάθεια του Αστέρα με τον Τριφιάτη έξω από την περιοχή του Ευηνοχωρίου, το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε σταθερά ο Δουλιώτης.

16′ Νέα προσπάθεια από δεξιά για τον Αστέρα, ο Σχώρης έβγαλε τη σέντρα στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Ευηνοχωρίου αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Στάθης πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δουλιώτη.

23′ Σημαντική ευκαιρία για την Α.Ε. Ευηνοχωρίου όταν σε μακρινή μπαλιά του Μπαλαούρα στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, ο επιθετικός του Ευηνοχωρίου από κανονική θέση βγήκε τετ-α-τετ με τον Γιαγκιλίτση αλλά το πλασέ που επιχείρησε, απέκρουσε ωραία ο τερματοφύλακας του Αστέρα και απομάκρυναν τον κίνδυνο οι αμυντικοί του Αστέρα.

30΄Τελευταία φάση του Α΄ημιχρόνου ήταν για το Ευηνοχώρι, με το επιθετικό να ελίσσεται μέσα στη περιοχή του Αστέρα και πλάγια δεξιά αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε αρκετά μακριά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιαγκιλίτση.

Στο Β’ ημίχρονο ο Αστέρας πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ανέβασε λίγο τις γραμμές άμυνας και προσπάθησε να πιέσει την Α.Ε. Ευηνοχωρίου. Έλεγχε το παιχνίδι και όλα φαινόταν ότι οι δύο ομάδες θα βολευτούν με την ισοπαλία. Όμως, ένα λάθος στο κέντρο, δημιούργησε κενό στην δεξιά πλευρά της άμυνας του Αστέρα και το εκμεταλλεύτηκε το Ευηνοχώρι για να πετύχει ένα ωραίο σε εκτέλεση γκολ και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Ευηνοχωρίου. Στη συνέχεια ο Αστέρας προσπάθησε με στημένες μπαλιές να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε.

50′ Ευκαιρία για τον Αστέρα όταν ο Ντίμο με ωραία προσπάθεια στο κέντρο έβγαλε αμαρκάριστο δεξιά τον Σχώρη που επιχείρησε σέντρα στη μικρή περιοχή αλλά ο Σαλάπας αστόχησε στη κεφαλιά που έκανε.

68′ Αντεπίθεση για την Α.Ε. Ευηνοχωρίου από αριστερά, βγήκε η σέντρα στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Αστέρα αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Καλαβρουζιώτης έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιαγκιλίτση.

72′ ΓΚΟΛ για την Α.Ε. Ευηνοχωρίου και 0-1 με τον Δημαρά να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ σε εκτέλεση, όταν βγήκε από αριστερά μόνος μες τη περιοχή του Αστέρα, μετά από λάθος της άμυνας του Αστέρα, με τον Γιαγκιλίτση να μην μπορεί να αντιδράσει σε αυτή τη φάση.

93′ Ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Καλύβα να βρίσκεται μόνος μες τη περιοχή του Ευηνοχωρίου και πλάγια δεξιά αλλά η συρτή σέντρα που έβγαλε το ύψος του κέντρου της μικρής περιοχής του Ευηνοχωρίου δεν υπήρχε κάποιος επιθετικός του Αστέρα και απομάκρυναν τον κίνδυνο οι αμυντικοί του Ευηνοχωρίου.

94′ Τελευταία ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν σε στημένο φάουλ στο κέντρο για το Αστέρα, επιχειρήθηκε σέντρα μες τη περιοχή του Ευηνοχωρίου αλλά η κεφαλιά που έγινε από τον Φτούλη προς την εστία του Ευηνοχωρίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Δουλιώτη που μπλόκαρε τη μπάλα.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Καζανά – Μπακα – Μουκουβάλα

ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ντζιβανάκης) Γιαγκιλίτσης, Σχώρης, Νικολέρης (64′ Τσιριμώκος), Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Μπαλαμπάνης, Καλύβας, Τριφιάτης, Σαλάπας (57′ Φτούλης), Στάθης (59′ Μιχάι), Ντίμο ( 73′ Μωραϊτης).

Στον πάγκο ήταν, επίσης, οι: Ντιακόνου, Ξηρός και Νάστος

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (Διαμαντόπουλος) Δουλιώτης, Μπαλαούρας, Γερετσιάν Γ. (53’ Καλαβριζιώτης), Κουτρομάνης (73’ Διαμαντόπουλος Χ.) , Κάκκος, Κοσμάς, Μιχαλόπουλος Α., Μιχαλόπουλος Ι. (55’ Βασιλείου Κ.), Γιαβρούτας (75 Γεωργίου Γ.) , Δημαράς, Δαδάνης.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr