Νίκη για τον Παναγρινιακό στο Αντίρριο (vid)

Στις νίκες επέστρεψε ο Παναγρινιακός που κέρδισε τον Ατρόμητο στο Αντίρριο. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο όμως αυτοί που είχαν τα γκολ ήταν οι φιλοξενούμενοι όταν 14′ με τον Καντάνη θα ανοίξουν το σκορ , στο 23 με τον Κούση θα σημειώσουν ακόμη ένα τέρμα και με τον Μπάμπη Νάκο στο 35′ ουσιαστικά θα καθαρίσουν το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο Αντιρρίου.

 

Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη είχαν την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να φτάσουν στο γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Προσπάθησαν πίεσαν δημιούργησαν φάσεις όμως ο Παναγρινιακός ήταν πολύ καλά στημένος ανακόπτοντας τις περισσότερες προσπάθειες των παικτών του Ατρόμητου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις κοντά στην εστία του Ανδρεόπουλου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ  Τσοπλακος, Αλεξοπουλος και Κουτρομανος. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: (Γ. Πετσίνης) Ανδρεόπουλος, Κάκκος Β., Βαλής (46′ Καραδήμας), Θανασιός, Ταμπάκης, Γεωργακόπουλος, Ψυχογιός (Ρηγόπουλος), Παπαγιάννης, Κάκκος Ν. (69′ Παπαγιάννης), Παπαποστόλου, Αλμπάνης (57′ Κατσίκας)

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: (Λ. Παπαχρήστος) Μπαλάφας, Καλοκαίρης, Κάππας, Ζαχαράκης, Φραγκούλης Α, Καντάνης, Βασιλάρης (62′ Σαμψώνας), Ψηφής, Φραγκούλης Α.Σ. (6′ Βασιλόγιαννης), Νάκος (86′ Μπούρος), Κούσης (80′ Κλειτσίκας).

Πηγή: nafpaktianews.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr