Στο Καινούριο κόντρα στη Δόξα δοκιμάζεται το Σάββατο ο Αστέρας

Στο Καινούργιο ταξιδεύει το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, το απόγευμα, για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΟ Δόξα Καινούριου. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί για τη 5η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.

 

Επιστροφή στη αγωνιστική δράση για την ομάδα μας, καθώς τη προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό λόγω της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Α.Ο. Χάλκειας. Ο Αστέρας καλείται να αντιμετωπίσει την πολύ καλή ομάδα του Καινούριου, που επιστρέφει στην φυσική του έδρα μετά από την ολοκλήρωση της τιμωρίας έδρας για δύο αγώνες από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής του Αστέρα, Ι. Ντζιβανάκης, είχε την ευκαιρία αυτό το διάστημα να δουλέψει στις προπονήσεις με όλους τους παίκτες της ομάδας και να δώσει τη δυνατότητα να ενσωματωθούν οι νέες παίκτες που αποκτήθηκαν αυτό το διάστημα.

Ο ΠΑΟ Δόξα Καινούριου, ο οποίος είναι αήττητος τις πρώτες 4 αγωνιστικές και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, τη προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 εκτός έδρας με την Α.Ε. Ευηνοχωρίου.

Προπονητικό team και παίκτες δηλώνουν έτοιμοι για τον αγώνα και πιστεύουν ότι μπορούν να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια αρκετά δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr