Τον Απόλλων Θέρμου υποδέχεται το Σάββατο ο Αστέρας Μεσολογγίου

Τον Απόλλων Θέρμου 1957 υποδέχεται ο Αστέρας Μεσολογγίου το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, στις 3:00 μ.μ., στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, στα πλαίσια της 6ης Αγωνιστικής της Α΄Κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.

 

Το παιχνίδι αυτό είναι κομβικό για την πορεία της ομάδας μας. Η νίκη είναι επιτακτική, τόσο για λόγους αγωνιστικούς όσο και ψυχολογικούς. Όλοι στην ομάδα μας γνωρίζουν τη σημασία του παιχνιδιού. Μικρό πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο επιθετικός μας Δ. Γαβρίνας και θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του. Στην ομάδα ενσωματώθηκε ο νεοαποκτηθείς Χ. Διαμαντόπουλος, ο οποίος θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Ο Αστέρας την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εκτός έδρας από την Δόξα Καινούριου με 2-0, και ψάχνει την πρώτη του νίκη στον προσεχή αγώνα.

Ο Απόλλων Θέρμου βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, με μία ισοπαλία σε 5 παιχνίδια και έχει ανάγκη κι αυτός τους βαθμούς της νίκης. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την Α.Ε. Ευηνοχωρίου με 1-4.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωποι πέρυσι, στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ.Αιτ/νίας, όπου η ομάδα του Θέρμου πήρε την πρόκριση στα πέναλτι, με την κανονική διάρκεια του αγώνα και την παράταση να λήγει 0-0.

Η Διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές του Αστέρα καλούν τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα αυτό και να στηρίξουν τις προσπάθειές των παικτών μας.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr