Ήττα με παράπονα για τον Αστέρα Μεσολογγίου στο Λουτρό (vid)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ήττα με 3-2 γνώρισε ο Αστέρας από τον Αμβρακικό Λουτρού, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, το απόγευμα, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον επόπτη κ. Βασιλόπουλο. Ο αγώνας έγινε κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες, σε ένα πραγματικά όμορφο γήπεδο, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.

Ο Αστέρας κατέβηκε να αγωνιστεί στον αγώνα με πολλά προβλήματα, καθώς απουσίαζαν 6 βασικοί παίκτες και από την αρχή του παιχνιδιού έχασε με τραυματισμό και τον Μιχάι, περιορίζοντας τις επιλογές του προπονητή μας. Εν τούτοις όσοι αγωνίσθηκαν, στάθηκαν επάξια στον αγωνιστικό χώρο, πάλεψαν το παιχνίδι αλλά δυστυχώς οι λάθος αποφάσεις του β’ επόπτη κ. Βασιλόπουλου, διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα, με συνέπεια η αμάδα μας να έχει αρκετά παράπονα.

Στο βίντεο που θα αναρτήσουμε τις επόμενες ώρες, επισημαίνουμε 3 περιπτώσεις που πιστεύουμε ότι η ομάδα μας αδικήθηκε, με συνέπεια στις δύο πρώτες περιπτώσεις να δεχθούμε γκολ (το 1ο και το 2ο), στη δε τρίτη να υποδεχθεί ανύπαρκτο οφσάιντ ο παίκτης (Μάκα) που έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και το σκορ 2-1.

Στη 1η περίπτωση, το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε στο σκορ ο Αμβρακικός, ο β’ επόπτης ενώ υποστήριξε εκ των υστέρων ότι δεν ήταν πέναλτι, δεν ανέλαβε την ευθύνη να ενημερώσει τον διαιτητή που κακώς το υπέδειξε. Αξίζει να αναφερθεί ότι για το πέναλτι αυτό, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που το κέρδισε, προς τιμήν του παραδέχθηκε στο ημίχρονο ενώπιον των δύο προπονητών αλλά και παικτών των δύο ομάδων ότι έπεσε μόνος του και περίμενε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

Στη 2η περίπτωση, το 2ο γκολ του Αμβρακικού προήλθε από ανύπαρκτο κόρνερ, το οποίο υπέδειξε ο ίδιος επόπτης, ενώ ο διαιτητής ορθά έδειξε αρχικά άουτ. Το βίντεο είναι κατατοπιστικό.

Στη 3η περίπτωση, ο επόπτης σταμάτησε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον ποδοσφαιριστή μας Μάκα, ο οποίος σε κάθετη πάσα συμπαίκτη και με κάλυψη 2 μέτρων έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα. Όλη η κερκίδα των γηπεδούχων απόρησε με την απόφασή του…..

Πιστεύουμε ότι ο β’ επόπτης δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Δυστυχώς, οφείλουμε να καυτηριάσουμε τη στάση του προπονητή των γηπεδούχων, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου,όπου εξέφρασε έντονα παράπονα προς τον διαιτητή κ. Λιόνα, χρησιμοποιώντας απίστευτο υβρεολόγιο και τελικά αποβλήθηκε στο Β’ ημίχρονο. Που δηλαδή να είχε δεχθεί η ομάδα του 2 γκολ, σαν αυτά που δέχθηκε ο Αστέρας!

Στο Α’ ημίχρονο, ήταν ένα παιχνίδι κέντρου, με την ομάδα του Λουτρού να βρίσκει γρήγορα σκορ. Ο Αστέρας ισορρόπησε στη συνέχεια το παιχνίδι και κατάφερε με ένα πραγματικά φανταστικό γκολ του Μάκα να ισοφαρίσει. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να πάει στα αποδυτήρια με την ισοπαλία καθώς δέχθηκε το 2ο γκολ στο προτελευταίο λεπτό του ημιχρόνου.

2′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Αμβρακικό, με τον επιθετικό να βγαίνει από αριστερά, μέσα στη περιοχή του Αστέρα επιχείρησε την σέντρα ΄μες τη μικρή περιοχή αλλά ο Ντίμο απομάκρυνε εκτός περιοχής. Το σουτ που επιχείρησε στη συνέχεια ο παίκτης του Αμβρακικού πέρασε ψηλά άουτ.

7′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για το Λουτρό, όταν σε σέντρα από δεξιά που έβγαλε ο εξτρέμ στο πρώτο δοκάρι του Κοκώρη, μόνος έπιασε τη κεφαλιά ο επιθετικός αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοκώρη.

11′ ΓΚΟΛ για τον Αμβρακικό με πέναλτι -μαϊμού που κέρδισε ο επιθετικός του Λουτρού και ευστόχησε ο Στεργίου για το 1-0, ο οποίος έπεσε χωρίς να έρθει σε καμία επαφή μαζί του ο Διαμαντόπουλος. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά να μαζεύει τα πόδια του ο αμυντικός μας και θεαματικά να πέφτει ο επιθετικός, εκβιάζοντας το πέναλτι.

17′ Φάουλ από δεξιά για τον Αμβρακικό, εκτελέστηκε με σέντρα μες τη περιοχή του Αστέρα, αλλά η μπάλα πέρασε από όλους και δεν μπόρεσε ο επιθετικός του Λουτρού να πλασάρει τον Κοκώρη, άουτ.

31′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα και 1-1 με γκολ-ποίημα του Μάκα!! Ο Στάθης τροφοδότησε τον σκόρερ στα αριστερά και έξω από την περιοχή του Λουτρού, αυτός άδειασε με ωραίο τρόπο δύο αμυντικούς του Αμβρακικού και με ασύλληπτο σουτ έστειλε στη μπάλα στο γάμα της εστίας των γηπεδούχων.

44′ ΓΚΟΛ και 2-1 για το Λουτρό. Όλα ξεκίνησαν από κόρνερ που δεν ήταν-την ευθύνη την πήρε ο επόπτης, ενώ ο διαιτητής που ήταν μπροστά στη φάση έδειξε αρχικά άουτ- όταν σε αρχικό πρώτο κόρνερ η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή του Αστέρα και ο επιθετικός του Λουτρού επιχείρησε το σουτ που κατέληξε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και μετά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο δεύτερο συνεχόμενο κόρνερ, η άμυνα του Αστέρα σάστισε και ο επιθετικός μόνος μέσα στη μικρή περιοχή έπιασε τη κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Κοκώρη.

Στο Β’ ημίχρονο ο Αστέρας πήρε μέτρα στο χώρο του κέντρου, πίεσε περισσότερο την ομάδα του Λουτρού και κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι. Δυστυχώς όμως, ένα παιδαριώδη λάθος της άμυνάς μας στο επόμενο λεπτό, έδωσε τη νίκη στον Αμβρακικό Λουτρού και άφησε με πικρή γεύση τους παίκτες του Αστέρα, που άξιζαν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

52′ Ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Καλύβας από δεξιά έβγαλε τη σέντρα μέσα στη περιοχή του Λουτρού αλλά ο Στάθης δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

54′ Ανύπαρκτο οφσάιντ σφυρίχτηκε στον Μάκα, που έβγαινε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Όλος ο πάγκος της ομάδας μας -που ήταν στην ίδια ευθεία- διαμαρτυρήθηκε στον επόπτη Βασιλόπουλο.

75′ ΓΚΟΛ και 2-2 για τον Αστέρα με πέναλτι που ευστόχησε ο Ντίμο. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε ολέθριο σφάλμα μέσα στη περιοχή του, όταν έχασε το κοντρόλ της μπάλας και ο Φτούλης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να κερδίσει αυτή και να ανατραπεί εν συνεχεία από τον τερματοφύλακα που είδε την κίτρινη κάρτα.

77′ ΓΚΟΛ για τον Αμβρακικό και 3-2. Σχεδόν αμέσως μετά την ισοφάριση, έγινε βαθιά μπαλιά στη περιοχή του Αστέρα, ο Κοκώρης φάνηκε να ελέγχει αυτή αλλά ο επιθετικός πρόλαβε τον τερματοφύλακά μας και από πλάγια θέση κρέμασε με κεφαλιά τον Κοκώρη γράφοντας το 3-2.

82′ Τελευταία ευκαιρία για τον Αμβρακικό, όταν σε κάθετη μπαλιά μέσα στη περιοχή του Αστέρα,ο επιθετικός κινήθηκε πλάγια αριστερά και κλεισμένος από τον Ταρούσα και τον Κοκώρη, αστόχησε από καλή θέση να πλασάρει, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση του Λουτρού για την άψογη φιλοξενία του.

ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Νικολέρης, Διαμαντόπουλος, Ντίμο, Ταρούσα, Μωραϊτης, Καλύβας (85′  Ξηρός), Στάθης (63′ Φτούλης), Γαβρίνας, Μάκα, Μιχάι ( λ.τ. 46′ Γαντζούδης – 89′ Κερασιάς)

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Γιαγκιλίτσης, Σχώρης, Νάστος

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr