Τον Ηρακλή Αστακού υποδέχεται το Σάββατο ο Αστέρας Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνέχεια στο πρωτάθλημα με την 8η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της  Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας, με τον Αστέρα Μεσολογγίου να υποδέχεται τον Ηρακλή Αστακού στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θ. Πασσιόπουλος», το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, στις 6:30 μ.μ.

Μετά την άδικη ήττα στο Λουτρό από τον Αμβρακικό την προηγούμενη αγωνιστική, ο Αστέρας υποδέχεται τον Ηρακλή Αστακού με στόχο μόνο τη νίκη, θέλοντας να επιβεβαιώσει την ανοδική του πορεία. Η απόδοση της ομάδας παρουσιάζει βελτίωση αγώνα με τον αγώνα, οι παίκτες πια δείχνουν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο. Ο προπονητής βλέπει να επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση κάποιοι από τους απόντες της προηγούμενης αγωνιστικής και ελπίζει να μην υπάρξει άλλος τραυματισμός στα επόμενα παιχνίδια, ώστε η ομάδα να αποκτήσει συνοχή.

Ο Αστέρας βρίσκεται στη 10η θέση του πρωταθλήματος, με 7 βαθμούς και τον προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε με 3-2, εκτός έδρας από τον Αμβρακικό Λουτρού.

Ο Ηρακλής Αστακού βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 10 βαθμούς και προέρχεται από μία σημαντική νίκη επί της Α.Ε. Ευηνοχωρίου, εντός έδρας, με 2-0.

Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί αργά το απόγευμα –στις 6:30 μ.μ.– στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου και καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να στηρίξουν τους παίκτες και τον προπονητή μας και σε αυτό το παιχνίδι, δίνοντας το παρόν και παροτρύνοντας τις προσπάθειες της ομάδας μας.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr