Νίκη για την ΑΕ Ευηνοχωρίου επί του Ατρόμητου Αντιρρίου με σκορ 3-0

Photo / Άγγελος Χριστοδουλάκης

Βρήκε τον καλό της εαυτό σήμερα η Α.Ε. Ευηνοχωρίου στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αντιρρίου και πέτυχε μια άνετη νίκη με σκορ 3-0.

Η Α.Ε. Ευηνοχωρίου πέτυχε τρία γκολ, είχε δύο δοκάρια, και θα μπορούσε να πετύχει μεγαλύτερο σκορ αν οι ποδοσφαιριστές της ήταν πιο εύστοχοι. Αντίθετα με τον Ατρόμητο που έβγαλε αντίδραση με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου χωρίς ωστόσο να έχει μεγάλη διάρκεια του η προσπάθεια αυτή αμέσως μετά το τρίτο γκολ των γηπεδούχων με τον Δημαρά.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Γιώργος Αλμπάνης που με δύο όμορφα γκολ αλλά και γενικότερα με την παρουσία του στο παιχνίδι βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα του σε μια εύκολη νίκη.

Αξίζει να αναφέρουμε όμως ότι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Ευηνοχωρίου παρακολούθησαν ένα όμορφο παιχνίδι σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα σε μια δυνατή φάση, τραυματίστηκε ο Βασιλείου Κώστας, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε  μετά από εξετάσεις, ότι δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του. 

Κυριότερες φάσεις και γκολ του αγώνα:

6΄Μεγάλη μπαλιά του Κωνσταντάρα στη μεγάλη περιοχή ο Δημαράς το σουτ και το τέρμα μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο.

8΄ μετά από πολύ καλή εναλλαγή της μπάλας ο Μιχαλόπουλος Α. πατάει τη μπάλα στον Αλμπάνη, αυτό το σουτ και η μπάλα χτυπά στη συμβολή των δοκαριών δεξιά του Αντιρρίου.

11′ ΓΚΟΟΛ, πάσα του Δημαρά στον Αλμπάνη, αυτός μέσα από την περιοχή με σουτ κάνει το 1-0

31΄ Σουτ από κοντά του Δημαρά ο αμυντικό πάνω στη γραμμή αποκρούει με τα πόδια και απομακρύνει

32΄ΓΚΟΟΛ, Πολύ ωραία ενεργεία του Αλμπάνη λίγο κάτω από το κέντρο, αποφεύγει με περίτεχνο τρόπο τον προσωπικό του αντίπαλο και  με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνει το 2-0

34′ από κοντά ο Γερετσιάν Ι. σουτάρει και η μπάλα βρίσκει στο δεξιό κάθετο δοκάρι και απομακρύνεται

47′ ΓΚΟΟΛ, ο Δημαράς κερδίζει την μπάλα στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ κάνει το 3-0

53′  δυνατό μακρινό σουτ από το 7 η μπάλα περνά λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη

65 ο Κουτρομάνης μέσα από την περιοχή στο τετ τα τετ πλασάρει αλλά μπλοκάρει το τέρμα

Α. Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Διαμαντόπουλος): Δουλιώτης, Μπαλαούρας, Γερετσιάν Ι., Κωνσταντάρας, Κάκκος, Βασιλείου, Μιχαλόπουλος Α., Αλμπάνης, Καλαβριζιώτης, Δημαράς, Μακρής , (αλλαγές Μιχαλόπουλος Ι., Δαδάνης, Νασόπουλος & Κουτρομάνης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: Ζυγουρίτσας, Κάκκος Β., Ρηγόπουλος, Θανασιός, Παπαποστόλου Π., Δενδρινός, Κατσίκας, Γεωργακόπουλος, Παπαγιάννης Κ., Κάκκος Ν., Ταμπάκης.

Πηγή: athlitiki-enosi-evinoxoriou

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr