Κρίσιμο παιχνίδι με Παιανία Μάστρου για τον Αστέρα Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Παιανία Μάστρου υποδέχεται ο Αστέρας Μεσολογγίου στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, το απόγευμα. Ο αγώνας αυτός γίνεται για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας και είναι κρίσιμο για την ομάδα μας που θέλει τη νίκη για να ανέβει στη βαθμολογικό πίνακα.

Η προετοιμασία της ομάδας κύλησε ομαλά όλη τη βδομάδα και ο προπονητής μας είδε να επιστρέφουν όλοι οι τραυματίες παίκτες στις προπονήσεις και να δηλώνουν έτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου.

Ο Αστέρας Μεσολογγίου την προηγούμενη αγωνιστική δεν αγωνίσθηκε λόγω αναβολής του αγώνα του με τον Ατρόμητο Αντιρρίου, ενώ η Παιανία Μάστρου γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Α.Ε. Ευηνοχωρίου με 1-3.

Η Διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές του Αστέρα καλούν τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα αυτό και να στηρίξουν τις προσπάθειές των παικτών μας.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr