Μεγάλο διπλό για την ΑΕ Ευηνοχωρίου στο Νεοχώρι (vid)

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας σήμερα κατά του Ομήρου Νεοχωρίου, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και μια καυτή έδρα η οποία όμως πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά τον τραυματισμό του Δαδάνη στο 19′ στο αριστερό γόνατο.

 

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ήταν επιφυλακτικές, παίχθηκε παιχνίδι κυρίως κέντρου με δυνατές μονομαχίες.

Το Ευηνοχώρι κατάφερε να εκμεταλλευτεί  μια φάση με τον ταχύτατο Πάνο Δημαρά που έξυπνα μπήκε ανάμεσα από δύο αντιπάλους, κέρδισε τη μπάλα, έκανε το σουτ και στη συνέχεια ο Αλμπάνης στο «ριμπάουντ» πέτυχε το νικητήριο γκολ για το Ευηνοχώρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Νεοχωρίου, προσπάθησε να πιέσει για να γυρίσει το σκορ, είχε ένα δυνατό δεκάλεπτο μεταξύ 55’ και 65’, κατάφερε να δημιουργήσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες, όμως ο Δουλιώτης, απέτρεψε το γκολ.

Στη συνέχεια το Ευηνοχώρι πολύ έξυπνα, προσπάθησε με άριστη άμυνα να κρατήσει το σκορ και να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα στου Δημαρά κυρίως στις αντεπιθέσεις, ο οποίος με λίγη τύχη θα μπορούσε να πετύχει ένα ακόμη γκολ.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ 

25′ μετά από γέμισμα του Κωνσταντάρα, έξυπνα ο Δημαράς  μπαίνει ανάμεσα στους αντιπάλους του μέσα στην περιοχή, σουτάρει, αποκρούει προς στιγμή ο Μπότας και στην επιστροφή ο Αλμπάνης με σουτ κάνει το 0-1 για το Ευηνοχώρι.

55′ μέσα στη μεγάλη περιοχή ο Κουρσάρης, σουτάρει αλλά ο Δουλιώτης μπλοκάρει κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του

56′  πίσω από την πλάτη του Κουτρομάνη ο Παπανικολάου, σουτάρει αλλά ο Δουλιώτης αποκρούει σε κόρνερ

57′ από πλάγια αριστερά ο Δημαράς, πλασάρει στην κλειστή γωνία αλλά αποκρούει ο Μπότας

72′  ο Μιχαλόπουλος Ι. το ένα δύο με το Δημαρά, ο τελευταίος πλασάρει και η μπάλα χτυπά στο  αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπότα και καταλήγει άουτ.

Άριστη η διαιτησία των Γκιάφη – Κολοσιώνη – Καλαμπόκη

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Μιμηγιάννης) Μπότας, Παπανικολάου, Τραγουλιάς (73’ Καμαριάρης), Θεοδωρίδης, Κουρσάρης, Βαλτογιάννης (66’ Ευθυμίου), Κράνης, Ρεπανίδης, Χαλαζιάς, Φράγκος Γ. (46’ Φράγκος Α) , Γούργαρης

Α. Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Διαμαντόπουλος) Δουλιώτης, Μπαλαούρας, Δαδάνης (34’ Μιχαλόπουλος Ι.), Κωνσταντάρας, Κάκκος, Βασιλείου, Μιχαλόπουλος Α. (92’ Νασόπουλος), Καλαβριζιώτης, Κουτρομάνης, Δημαράς (86’ Μακρής), Αλμπάνης (64’ Κοσμάς)

Ευχαριστούμε το φίλο Άγγελο Χριστοδουλάκη, για το φωτογραφικό υλικό του αγώνα.

Με πληροφορίες – φωτογραφίες athlitiki-enosi-evinoxoriou.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr