Διατήρησε το απόλυτο στην έδρα του ο Απόλλων Δοκιμίου

Διατήρησε το απόλυτο στην έδρα του ο Απόλλων Αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στον Τρίκαρδο ο Απόλλων Δοκιμίου πήρε τη νίκη με 4 - 3 απέναντι στην ομάδα της Κατοχής και πέτυχε την 6η νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο "Λεωνίδας Ζαχαράκης".

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και κράτησε μέχρι το φινάλε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό όταν σε εκτέλεση φάουλ του Κοντοπάνου η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα.

Στο 21ο λεπτό ο Αλομπισάτ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του Απόλλωνα και εννιά λεπτά αργότερα ο Κοκώνης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλοκαίρη έκανε το 1 - 1, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλωνας έδειξε να "καθαρίζει" το παιχνίδι.

Ο Καταρέλος με κεφαλιά στο 49΄ και ο Γαρούφης με προβολή στο 55΄ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Στο 62΄ ο Δαλαγιώργος έχασε μια καλή ευκαιρία με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ στο πλασέ που επιχείρησε και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ηλίας Κοκώνης μείωσε σε 3 - 2.

Στο 71΄ ο Αθανασόπουλος με κοντινό σουτ ισοφάρισε.

Η φάση που έκρινε τον αγώνα έγινε στο 76ο λεπτό. Ο Φώτης Κορομηλάς βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Λαμπρακόπουλου και ο Καλαμάρης έδωσε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Τρίκαρδου, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση αυτή. Ο Αποστόλης Κορομηλάς ευστόχησε στην εκτέλεση δύο λεπτά αργότερα και έδωσε ξανά προβάδισμα στον Απόλλωνα. Το 4 - 3 παρέμεινε μέχρι το τέλος και η ομάδα του Δοκιμίου πανηγύρισε τη νίκη.

Η φάση του αγώνα.

Η φάση του πέναλτι στο τέταρτο γκολ του Απόλλωνα έκρινε την αναμέτρηση, καθώς οι γηπεδούχοι απέκτησαν προβάδισμα στο σκορ και αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα.

Ο Ηλίας Κοκώνης συμμετείχε και στα τρία γκολ του Τρίκαρδου, όμως ο Αποστόλης Κορομηλάς και ο Φώτης Κορομηλάς ήταν αυτοί που οδήγησαν στη νίκη την ομάδα του Δοκιμίου.

Το φιλμ του αγώνα.

7΄ Σουτ του Αποστόλη Κορομηλά απέκρουσε ο Τσιάρας.

15΄ Γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Κοντοπάνου η μπάλα κόντραρε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1 - 0.

21΄ Ατομική ενέργεια του Αποστόλη Κορομηλά που κάνει το γύρισμα, ο Αλομπισάτ από κοντά πλασάρει ελάχιστα άουτ.

29΄ Πάσα του Παναγιωτόπουλου στον Καλοκαίρη που περνάει το Θεοδωρακόπουλο και πλασάρει, αλλά ο Καταρέλος βάζει την κόντρα και παραχωρεί κόρνερ.

30΄ Γκολ. Εκτέλεση κόρνερ του Καλοκαίρη από αριστερά ο Ηλίας Κοκώνης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 1.

39΄ Πάσα του Δαλαγιώργου στον Αλομπισάτ που από δεξιά έκανε την προσποίηση και το σουτ, που κόντραρε και μάζεψε ο Τσιάρας.

45+1΄ Κόρνερ του Φώτη Κορομηλά ο Καταρέλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

49΄ Γκολ. Φάουλ του Φώτη Κορομηλά από αριστερά ο Καταρέλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 1.

51΄ Μακρινό σουτ του Μπεναρδή απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος.

55΄ Γκολ. Σέντρα του Φώτη Κορομηλά από δεξιά ο Δαλαγιώργος έκανε την κεφαλιά που έδιωξε ο Τσιάρας και ο Γαρούφης από κοντά με προβολή σκόραρε το 3 - 1.

58΄ Σουτ του Γιαννακόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ.

62΄ Σέντρα του Γκουρνέλου από αριστερά πλασέ του Δαλαγιώργου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

66΄ Γκολ. Ο Κοκώνης κάνει ατομική ενέργεια και με συρτό σουτ στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Θεοδωρακόπουλου μειώνοντας σε 3 - 2.

71΄ Γκολ. Ο Κοκώνης κάνει ατομική ενέργεια από δεξιά, γυρίζει τη μπάλα, ο Θεοδωρακόπουλος διώχνει και η μπάλα φτάνει στον Αθανασόπουλο που με κοντινό σουτ κάνει το 3 - 3.

73΄ Ο Αποστόλης Κορομηλάς κάνει ατομική ενέργεια από αριστερά, μπαίνει στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχειρεί φεύγει ψηλά άουτ.

76΄ Ο Φώτης Κορομηλάς βρίσκεται στο έδαφος από μαρκάρισμα του Λαμπρακόπουλου με τον Καλαμάρη να δίνει το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Τρίκαρδου.

78΄ Γκολ. Ο Αποστόλης Κορομηλάς ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 4 - 3.

82΄ Σουτ του Χρήστου Κορομηλά απέκρουσε ο Τσιάρας.

82΄ Σουτ του Αποστόλη Κορομηλά μέσα από την περιοχή έδιωξε με τα πόδια ο Τσιάρας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Κοντοπάνος (18΄ λ.τ. Αλομπισάτ (74΄ Κορομηλάς Χ.)), Κορομηλάς Α., Γαρούφης, Καταρέλος, Δαλαγιώργος, Γκουρνέλος Χ., Κορομηλάς Φ., Κουσκούνης, Γιαννακόπουλος (91΄ Βάσσης), Καπελλάκης (66΄ Ζαρκαδούλας).

ΕΝΩΣΗ Α.Ο.Κ. ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Γιώργος Ζήκος): Τσιάρας, Λαμπρακόπουλος, Βαλής, Μπλέτσας, Μπαρούχος, Δρακάς, Κοκώνης, Μπεναρδής (63΄ Αθανασόπουλος), Μεταξούλης (89΄ Ξανθόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Καλοκαίρης.

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr