Πικρή ήττα για τον Αστέρα στις καθυστερήσεις από τον ΠΑΟ Αγρινίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Αστέρας γνώρισε την ήττα στο Αγρίνιο από τον ΠΑΟ Αγρινίου με σκορ 1-0, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, το απόγευμα, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.

Πριν και πρώτα από όλα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διοίκηση του ΠΑΟ Αγρινίου για την πολύ ζέστη και άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας μας. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε τις άρτιες και οργανωμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις, που διεξήχθη ο αγώνας. Ξεφεύγουν αρκετά από τις περισσότερα γήπεδα του Νόμου μας!!!

Ο Αστέρας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς. Απέναντι σε μια πολύ καλή επιθετική ομάδα, η ομάδα μας κατάφερε να έχει καλή αμυντική λειτουργία και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ, αλλά η αμυντική λειτουργία του Αστέρα, κρατούσε το μηδέν στην άμυνα. Μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακά μας Χ. Κοκώρη.

Στο Α’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πίεσαν την ομάδα μας και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα και φυσικά τη μεγάλη ευκαιρία στο 35′, όταν αστόχησαν σε πέναλτι που κέρδισαν. Παρόλο αυτά, απέναντι σε μια αρκετά ποιοτική ομάδα, ο Αστέρας στάθηκε πολύ καλά και αντιμετώπισε με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα τη πίεση των γηπεδούχων και κράτησε σε απόσταση τους επιθετικούς της ομάδας του Αγρινίου.

6′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟ Αγρινίου, όταν σε σέντρα από δεξιά στη καρδιά της άμυνας του Αστέρα, λάθος απομάκρυνση από τον Κωνσταντακόπουλο, το πλασέ του επιθετικού του αμαρκάριστου επιθετικού των γηπεδούχων, απομάκρυνε με τα πόδια ο Κοκώρης τον κίνδυνο.

10′ Ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν σε σέντρα από αριστερά του Μιχάι στη μικρή περιοχή του ΠΑΟ Αγρινιου, ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα, πιεσμένος από τον Ξηρό, παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, με τη μπάλα να περνά μόλις λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων σε κόρνερ.

13′ Προσπάθεια από αριστερά των γηπεδούχων, το πλασέ του επιθετικού έξω απ΄τη μεγάλη περιοχή του Αστέρα, απέκρουσε εύκολα ο Κοκώρης σε κόρνερ.

15΄Προσπάθεια αντεπίθεσης του Αστέρα, με ωραία κάθετη πάσα του Μάκα προς τον Καλύβα, πρόλαβε ο τερματοφύλακας, εκτός περιοχής και έδιωξε σε πλάγιο άουτ.

30′ Επικίνδυνο φάουλ για τον ΠΑΟ Αγρινίου έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Αστέρα, εκτελέστηκε απευθείας βρίσκοντας σε ετοιμότητα τον Κοκώρη που απέκρουσε σε κόρνερ.

35′ Πέναλτι για τον ΠΑΟ Αγρινίου, όταν σε βαθιά μπαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο επιθετικός προσπάθησε να πλασάρει τον Κοκώρη, αλλά για τον διαιτητή κ. Γκιάφη θεώρησε ανατροπή του επιθετικού από τοκ Κοκώρη, σφυρίζοντας την εσχάτη των ποινών. Ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε το πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και έξω. παραμένοντας το 0-0.

Ο Αστέρας στο Β’ ημίχρονο, έδωσε πιο πολύ χώρο στον αντίπαλο, αλλά συνέχισε να αμύνεται σωστά και οργανωμένα, αποκρούοντας τον όποιο κίνδυνο δημιουργούνταν στην εστία του. Αυτό βέβαια οφείλεται και στις σπουδαίες αποκρούσεις του Κοκώρη, ο οποίος ήταν ανίκητος για 90′, όμως τελικά νικήθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

46′ Ο Ξηρός προσπάθησε με πλασέ εκτός περιοχής να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα, όταν απομάκρυνε λανθασμένα τη μπάλα πάνω του, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

72′ Πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΟ Αγρινίου στο β’ ημίχρονο, όταν σε σέντρα από αριστερό που έγινε στη μικρή περιοχή του Αστέρα, δύο παίκτες των γηπεδούχων, αμαρκάριστοι σηκώθηκαν για κεφαλιά, όμως ο Κοκώρης εντυπωσιακά απέκρουσε σε κόρνερ.

89′ Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, σε εκτέλεση φάουλ στη περιοχή του Αστέρα, αρχικά απέκρουσε ασθενώς ο Κοκώρης, με τη μπάλα να φτάνει σε αμαρκάριστο επιθετικό αλλά το πλασέ του απέκρουσε  με τα πόδια και μετά μπλοκάροντας σταθερά τη μπάλα ο Κοκώρης.

91΄ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟ Αγρινίου, μετά από κάθετη πάσα στη περιοχή του Αστέρα, ο επιθετικός , παρόλο που έχασε προς τη στιγμή την οπτική επαφή με τη εστία, στη συνέχεια γύρισε προς αυτή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοκώρη, κάνοντας το 1-0.

95′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να ισοφαρίσει το σκορ, όταν σε κόρνερ από δεξιά με τον Στάθη, η μπάλα από τακουνάκι του Ταρούσα προς τη μικρή περιοχή, αρχικά ο Παναγιωτόπουλος και στη συνέχεια ο Καλύβας, απέτυχαν να πιάσουν το σουτ που θα ήθελαν, ευρισκόμενοι σε καλή θέση μες τη περιοχή του ΠΑΟ Αγρινίου, με τους αμυντικούς εν τέλει να απομακρύνουν τη μπάλα και ο διαιτητής αμέσως να σφυρίζει τη λήξη του παιχνιδιού.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Γκιάφη, Κακατσίδη, Λύσσαρη.

ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ντζιβανάκης)  Κοκώρης, Σχώρης, Τριφιάτης, Κωνσταντακόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Γαντζούδης (60′ Στάθης), Καλύβας, Μωραϊτης (82′ Ταρούσα), Μάκα, Μιχάι (λ.τ. Γαβρίνας), Ξηρός (63′ Κουδός).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr