Το Καινούργιο υποδέχεται το Σάββατο ο Αστέρας Μεσολογγίου

Επαναφορά στη ποδοσφαιρική δράση του πρωταθλήματος για τον Αστέρα Μεσολογγίου που υποδέχεται τον ΠΑΟ Δόξα Καινούριο, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, το μεσημέρι, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

 

Μετά το ρεπό που πραγματοποίησε τη προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας, αποφασισμένος και ενισχυμένος από τις πρόσφατες μεταγραφικές προσθήκες, υποδέχεται μια πολύ καλή ομάδα του πρωταθλήματος με στόχο τη νίκη και μόνο αυτή. Προηγήθηκε φιλικός αγώνας την προηγούμενη εβδομάδα όπου δόθηκε η ευκαιρία στους νέους παίκτες να εγκλιματιστούν με τους συμπαίκτες τους. Ο προπονητής της ομάδας μας θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μάκα και Μιχάι, οι οποίοι είναι τραυματίες, όλοι οι άλλοι όμως παίκτες δηλώνουν έτοιμοι για να ανταποκριθούν σε αυτό το δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας.

Τη προηγούμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟ Δόξα Καινούριο έφερε εντός έδρας ισοπαλία με την Α.Ε. Ευηνοχωρίου με σκορ 1-1, ενώ η ομάδα μας πήρε τους τρεις βαθμούς από το ρεπό της με τον Α.Ο. Χάλκειας που δεν αγωνίζεται στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον Α’ γύρο του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟ Δόξα Καινούριου επικράτησε στο Καινούριο του Αστέρα Μεσολογγίου με σκορ 2-0.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το παρόν και σε αυτό το παιχνίδι και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του προπονητή και των παικτών για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr