Ήττα με 2-0 στο Θέρμο για τον Αστέρα Μεσολογγίου (vid)

Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας Μεσολογγίου στο Θέρμο με 2-0 από τον τοπικό Απόλλων, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, το απόγευμα, για την 19η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Δυστυχώς, η ομάδα μας δεν μπόρεσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Θερμό, έχοντας μέτρια έως κακή εμφάνιση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο. Απλά εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και τις μετουσίωσε σε γκολ, κερδίζοντας ένα σημαντικό παιχνίδι.

Στο Α΄ημίχρονο οι δύο ομάδες δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σοβαρά κανένας από τους δύο τερματοφύλακες και αυτό γιατί ” ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη”. Οι δύο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο τα νώτα τους και μετά την δυνατότητα να βγουν στην επίθεση.

8′ Πρώτη προσπάθεια του αγώνα για τον Αστέρα, όταν από δεξιά ο Τριφιάτης έβγαλε κάθετη πάσα στον Διαμαντόπουλο έξω από την περιοχή του Θέρμου και αυτός αμέσως άνοιξε τη μπάλα αριστερά στον Καλύβα και στον Μιχάι αλλά το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος αδύναμο, μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας του Απόλλων.

24′ Πρώτη επίσκεψη του Απόλλων στη περιοχή του Αστέρα από δεξιά, με τον επιθετικό να μπαίνει μόνος στη μεγάλη περιοχή, πλάσαρε ψιλοκρεμαστά τον Κοκώρη αλλά ο Τριφιάτης προτού η μπάλα να περάσει την εστία, έδιωξε με το κεφάλι σε κόρνερ.

Στο Β’ ημίχρονο, ο Απόλλων εκμεταλλεύτηκε τις δύο καλές ευκαιρίες που έκανε, σημείωσε δύο γκολ και πήρε τη νίκη, Ενδιάμεσα και αμέσως μετά το 1-0, ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά η μπάλα στο πλασέ του Καλύβα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

46′ Κόρνερ από δεξιά με τον Καλύβα, η μπάλα έφτασε στη περιοχή του Απόλλων αλλά το σουτ του Διαμαντόπουλου , απομάκρυναν οι αμυντικοί του Θέρμου μακριά.

63′ Ευκαιρία για το Θέρμο, από δεξιά ο Σχώρης έχασε τη μπάλα και ο παίκτης του Απόλλων, αφού τον πέρασε έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στη πλάτη του Παναγιωτόπουλου για τον επιθετικό που προσπάθησε να πλασάρει τον Κοκώρη αλλά ο Ταρούσα αρχικά και έπειτα οι Κοκώρης και Μπαλαμπάνης απομάκρυναν τον κίνδυνο.

70′ ΓΚΟΛ για τον Απόλλων Θέρμου και 1-0, όταν ο Καρβελάς, δέχθηκε κάθετη μπαλιά μες τη περιοχή του Αστέρα και μόνος απέναντι στον Κοκώρη πλάσαρε για να ανοίξει το σκορ για τον Απόλλων.

72′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να ισοφαρίσει, αμέσως μετά το γκολ που δέχθηκε, με τον Γαβρίνα να βγάζει ωραία κάθετη μπαλιά στον Καλύβα από αριστερά, αυτός να μπαίνει στη περιοχή του Απόλλων , να αποφεύγει τον αμυντικό και από πλάγια πλάσαρε τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα κατέληξε στη συμβολή των δοκών και απομάκρυναν μακριά τη μπάλα οι αμυντικοί.

79′ ΓΚΟΛ και 2-0 για το Θέρμο, με τον Καρβελά να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό γκολ, μετά από ωραία προσπάθεια από αριστερά και ένα-δύο με τον συμπαίκτη του επιθετικό, μπήκε στη περιοχή του Αστέρα μόνος και πλάσαρε με το αριστερό τον Κοκώρη, προ του Ταρούσα που δεν πρόλαβε να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Προβίδα, Μπάκα και Λύσσαρη.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Τριφιάτης, Κοτοφώλης, Παναγιωτόπουλος, Ταρούσα, Μπαλαμπάνης ( 89′ Κουμπαρούλης), Καλύβας, Μωραϊτης, Διαμαντόπουλος ( 59′ Γαβρίνας), Μιχάι (64′ Στάθης), Σχώρης ( 64′ Κουφός).

Στον πάγκο επίσης ήταν οι: Ρισβάς, Νικολέρης και Κωνσταντακόπουλος.

Πηγή | asterasmessolonghi.gr