Ισοπαλία για ΑΕ Ευηνοχωρίου και Ηρακλή Αστακού

Έκτη συνεχόμενη ισοπαλία για το Ευηνοχώρι στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή Αστακού.

Στο ξεκίνημα του αγώνα το Ευηνοχώρι μπήκε μουδιασμένο, με αποτέλεσμα να δεχθεί γκολ στο 18’ . Από εκείνο το σημείο ανέβασε ρυθμό, κατάφερε να ισοφαρίσει με το Μιχαλόπουλο Α. στο 31’ και να φέρει στα ίσια τον αγώνα.

Διαμαρτυρήθηκε έντονα για λάθος υπόδειξη του διαιτητή, ο οποίος δεν σημειώνει επιθετικό φάουλ σε βάρος αμυντικού του Αστακού και αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί. Στο πέσιμο του αμυντικού, ο τελευταίος μαζεύει τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής, δεχόμενος μη ύπαρξη φάουλ, δεν σημειώνει την παράβαση του πέναλτι υπέρ του Ευηνοχωρίου.

Το δεύτερο ημίχρονο το Ευηνοχώρι, έπαιζε κυριολεκτικά στο μισό γήπεδο τον Αστακό, έχασε δύο κλασσικές ευκαιρία να προηγηθεί, πράγμα που δεν κατάφερε, με αποτέλεσμα να πάρει την έκτη σερί ισοπαλία, που το διατηρεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κυριότερες στιγμές & γκολ  

18’ χαμηλή σέντρα από δεξιά, ο Κοτρότσος του σουτ, η μπάλα κοντράρει σε πόδια αμυντικών του Ευηνοχωρίου και καταλήγει στα δίχτυα του Δουλιώτη και γίνεται 0-1.

31’ σέντρα από δεξιά του Δημαρά, ο Μιχαλόπουλος Α. μέσα από τη μικρή περιοχή με σουτ κάνει  το 1-1 για το Ευηνοχώρι.

Στο 43’ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για καταφανέστατο πέναλτι, καθόσον αμυντικός του Αστακού, πέφτει μέσα στην περιοχή ζητώντας επιθετικό φάουλ, και μαζεύει τη μπάλα στην αγκαλιά του...τραγικό λάθος του διαιτητή.

66’ απ’ ευθείας φάουλ του Γεωργίου, η μπάλα καταλήγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κατερινόπουλου

87’ φάουλ από δεξιά του Μιχαλοπούλου Α., κεφάλια του Αλμπάνη από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα καταλήξει,  λίγο έξω από το δοκάρι του Κατερινόπουλου, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να δώσει τη νίκη στον ομάδα του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: Δουλιώτης, Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Νασόπουλος (58’ Κουτρομάνης), Κάκκος, Βασιλείου (86’ Αλμπάνης), Μιχαλόπουλος Α. (90’ Φτούλης), Καλαβριζιώτης, Φονταλής, Δημαράς, Γεωργίου (77’ Μιχαλόπουλος Ι.).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης, Tafani, Κωνσταντίνου, Κοκώνης Ε., Κοντοζήσης, Παχής, Κοτρότσος, Μπαλάφας, Αποστολάκης (92’ Μαγιγιάννης).  

Πηγή | athlitiki-enosi-evinoxoriou.blogspot.com

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr