Πανέτοιμος ο Αστέρας Μεσολογγίου υποδέχεται τον Ατρόμητο Αντιρρίου

Χωρίς προβλήματα και με αποφασιστικό πνεύμα ο Αστέρας Μεσολογγίου υποδέχεται στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 το μεσημέρι, τον Ατρόμητο Αντιρρίου. Ο αγώνας γίνεται για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και με ανεβασμένο το ηθικό από το θετικό αποτέλεσμα στον Αστακό – παρόλο που χάθηκε στο παρά ένα η νίκη – ευελπιστεί ότι σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τη πολύ καλή εμφάνιση του Αστακού και να συνδυαστεί αυτή τη φορά με νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα με σημαντική ιστορία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Στο παιχνίδι του Α’ γύρου, ο Ατρόμητος επικράτησε στο Αντίρριο του Αστέρα με σκορ 2-0.

Για άλλον έναν αγώνα καλούμε τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στις προσπάθειες των παικτών μας, ώστε να παλέψουμε στους εναπομείναντες αγώνες για το καλύτερο αποτέλεσμα της ομάδας μας φέτος.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr