Νίκη και βαθμολογική ανάσα για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Βαθμολογική ανάσα για τον Αστέρα Μεσολογγίου με την εύκολη νίκη που πέτυχε επί της Παιανίας Μάστρου με 0-3, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, το απόγευμα στο γήπεδο της Κατοχής. Ήταν μια νίκη που δίνει πίστη και κουράγιο στους παίκτες μας καθώς βαδίζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος και απομένουν ακόμα τρεις αγώνες- τελικοί. Ο αγώνας αυτός διεξήχθη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανιας.

Με στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες της ομάδας να παλέψει μέχρι τέλους τις οποίες ελπίδες της για να συμμετάσχει στους αγώνες play-out,  κατέβηκε η ομάδα μας στο παιχνίδι και στο τέλος επικράτησε με 0-3, επί μιας αντιπάλου που δεν είχε άγχος και δεν είχε να χάσει κάτι. Ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι που ο Αστέρας παρέμεινε αήττητος και θα μπορούσε να έχει κερδίσει κάτι περισσότερο σε συγκομιδή βαθμών σε αυτούς τους τρεις αγώνες.

Ο Αστέρας σπατάλησε ένα ημίχρονο, κατεβαίνοντας στον αγώνα νωθρά και άνευρα στο Α’ ημίχρονο. Οι παίκτες δεν είχαν αποφασιστικότητα και δύναμη στις προσπάθειες τους και δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες μπροστά στην εστία των γηπεδούχων.

3′ Πρώτη επίσκεψη του Αστέρα στα καρέ των γηπεδούχων, ο Μιχάι αριστερά στο κέντρο, κοντρόλαρε τη μπάλα και έβγαλε μια βαθιά μπαλιά δεξιά στον Γαβρίνα, που έξω από τη περιοχή της Μάστρου επιχείρησε το σουτ αλλά μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας.

4′ Νέα επίθεση για τον Αστέρα, με προσπάθεια πάλι του Μιχάι από αριστερά, πασά του Μωραΐτη στον Γαβρίνα, ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο εγώ από το γάμα της εστίας της Παιανίας Μάστρου.

16′ Διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, σε έξυπνη πάσα τρύπα του Μιχάι μες τη περιοχή της Μάστρου, αρχικά ο Τριφιάτης πλάσαρε αλλά απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Παναγιωτόπουλος πλάσαρε αρκετά άστοχα, προ της ανυπεράσπιστης εστίας.

17′ Βαθιά μπαλιά του Παναγιωτόπουλου στο κενό χώρο, προ του Γαβρίνα πρόλαβε με έξοδο ο τερματοφύλακας και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στη συνέχεια της φάσης ξανά ο τερματοφύλακας σε νέο πλασέ του Γαβρίνα απέκρουσε σε κόρνερ.

24′  Πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην εστία του Αστέρα, από δεξιά και πλάγια βγήκε σέντρα προς τη περιοχή μας, ασθενή απόκρουση από τον Παναγιωτόπουλο, η μπάλα έφτασε στον επιθετικό που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά ψηλά από την εστία του Γιαγκιλίτση.

46′ Τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου ξανά για τον Αστέρα, σε κόρνερ του Γαβρίνα από αριστερά, η μπάλα ξαναεπέστρεψε σε αυτόν, που έπιασε ωραίο φαλτσαριστό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό γάμα της εστίας της Μάστρου.

Οι φωνές του προπονητή μας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ξύπνησε τους παίκτες μας που μπήκαν στο Β’ ημίχρονο με μεγαλύτερη θέληση και κατάφεραν μέσα στα πρώτα 15′  να προηγηθούν με 0-2 και να καθαρίσουν το παιχνίδι.  Η γηπεδούχοι αντέδρασαν, ανέβασαν λίγο τις γραμμές τους και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μπουν ξανά στο παιχνίδι, όταν έχασαν πέναλτι, το οποίο υπέπεσε ο Γιαγκιλίτσης αλλά εν τέλει απέκρουσε στην εκτέλεσή του και ισοφάρισε το λάθος του. Προς το τέλος του παιχνιδιού το γκολ του Γαβρίνα σφράγισε την ανωτερότητα της ομάδας μας σε αυτό το παιχνίδι.

54΄Ωραία προσπάθεια του Καλύβα από δεξιά, με προσποίηση απέφυγε τον αμυντικό και σέντραρε μες τη περιοχή της Μάστρου όπου ο  Μιχάι, μόνος, καθυστέρησε να κοντρολάρει τη μπάλα με συνέπεια το πλασέ του να γίνει υπό πίεση του αμυντικού και να περάσει η μπάλα άουτ.

55΄ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα και 0-1 για τον Αστέρα με σκόρερ τον Τριφιάτη, ο οποίος ελίχθηκε έξω από την περιοχή της Μάστρου και έπιασε δυνατό ευθύβολο σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, δίνοντας προβάδισμα στο παιχνίδι.

59′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα και 0-2 με σκόρερ τον Ντίμο, με γκολ που φέρει μεγάλη ευθύνη ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Ο σκόρερ εκτέλεσε απευθείας φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, με σέντρα όπου η τροχιά της μπάλας αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα και αφού πρώτα χτύπησε στο αριστερό του κάθετο δοκάρι, η μπάλα στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του.

66′ ΠΕΝΑΛΤΙ για τους γηπεδούχους, όταν σε βαθιά μπαλιά των γηπεδούχων προς την εστία μας, ο Γιαγκιλίτσης έκανε άστοχη έξοδο με συνέπεια να ανατρέψει τον επιθετικό που πρόλαβε και τσίμπησε τη μπάλα, με τον διαιτητή ορθώς να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Ο Γιαγκιλίτσης όμως ψάρεψε τον παίκτη της Μάστρου που εκτέλεσε το πέναλτι, απέκρουσε αρχικά και ο Παναγιωτόπουλος στη συνέχεια απομάκρυνε τη μπάλα μακριά.

69′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, με τον Μιχάι να μπαίνει από αριστερά μόνος στη περιοχή της Μάστρου, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

82′ ΓΚΟΛκαι 0-3 για τον Αστέρα με σκόρερ τον Γαβρίνα. Βαθιά μπαλιά του Ντίμο προς τον Γαβρίνα, αυτός μπήκε στη περιοχή της Μάστρου και πρόλαβε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων πλασάροντας εύστοχα για το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Καλή, χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Ασημάκη, Κακατσίδη, Κοτρώτσου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ντζιβανάκης) Γιαγκιλίτσης, Σχώρης (Νικολέρης), Κουμπαρούλης (λ.τ. Μάκα), Ταρούσα, Παναγιωτόπουλος, Ντίμο, Καλύβας (λ.τ. Στάθης), Μωραΐτης, Γαβρίνας, Τριφιάτης, Μιχάι (Διαμαντόπουλος)

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Ρισβάς, Γαντζούδης και Νάστος.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr