Ανακοίνωση με αιχμές από τους ποδοσφαιριστές του Παναγρινιακού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ

Παρατηρούμε εδώ και καιρό τις συνέπειες της πανδημίας που σάρωσε τον πλανήτη. Αυτό ήμασταν σίγουροι ότι θα επηρέαζε καλώς ή κακώς και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό! Στο δικό μας πρωτάθλημα λοιπόν, θέλουμε να πούμε ότι κάθε σύλλογος και κάθε ομάδα κάνει τον προγραμματισμό της ανάλογα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Θεωρούμε άδικη και πρωτόγνωρη την απόφαση για ορισμό του πρωταθλητή, χωρίς αυτός να έχει ανακηρυχθεί εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Επειδή υπάρχει μια τάση ότι δίκαια χάσαμε το πρωτάθλημα να ενημερώσουμε ότι στα 3/4 του πρωταθλήματος είμαστε στην πρώτη θέση έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα και χωρίς φυσικά να πει κάποιος ότι δεν ξέρουμε να χάνουμε, μιας και φαίνεται ότι όποια απώλεια είχαμε την πληρώνουμε πολύ ακριβά.Έχουμε μάθει τα πρωταθλήματα να παίζονται μέσα στο γήπεδο και φυσικά, το ίδιο θα ίσχυε αν τελείωνε το πρωτάθλημα μια αγωνιστική νωρίτερα και βγαίναμε εμείς στην πρώτη θέση!

Για να μη μακρηγορούμε, θέλουμε από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θεωρεί δίκαιο να σωθούνε ομάδες από τη Γ΄ Εθνική που έχουν μαθηματικές ελπίδες για σωτηρία, να κάνει αγώνα και να διεκδικήσει ότι αναλογεί και για εμάς που είμαστε 2 βαθμούς πίσω από την κορυφή στη δεύτερη θέση και έχοντας 3 αγωνιστικές υπόλοιπο αλλά και τα παιχνίδια των μπαράζ που θα έκριναν τα πάντα.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.

Υ.Γ.1. Επειδή στα ίδια δημοσιεύματα υπογράψατε για απονομή του Κυπέλλου στην ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, θα θέλαμε μια ενημέρωση για το λόγο που το προτείνατε αυτό.

Υ.Γ.2. Το κύπελλο με κλήρωση δεν αρμόζει ούτε σε εμάς, ούτε σε ένα ιστορικό σωματείο σαν την Α.Ε.Μ. Ιδρώσαμε και οι δύο και φτάσαμε στον τελικό για να ζήσουμε τη μαγεία ενός γεμάτου γηπέδου και όχι την αδιαφορία μιας τυχαίας κλήρωσης ορισμού κυπελλούχου. Σας προτείνουμε λοιπόν να διεκδικήσετε επίσης οι τελικοί να γίνουν με την έναρξη της επόμενης χρονιάς για να είναι ένα παιχνίδι γιορτή και όχι μια διαδικασία - "παρωδία".

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr