Φωταγωγήθηκε το γήπεδο Δοκιμίου

Άναψαν τα φώτα στο γήπεδο του Δοκιμίου μετά τις εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροφωτισμού. Πρόκειται για την υλοποίηση του έργου «Επέκταση δικτύων δημοτικού φωτισμού και αποκατάσταση / αναβάθμιση παλαιών και κατεστραμμένων δικτύων και ιστών φωτισμού», προϋπολογισμού 300.000 €.

Η παρέμβαση αφορά ακόμη την ολοκλήρωση-συμπλήρωση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού στην οδό Αεροδρομίου στην Τ.Κ. Δοκιμίου και στην Τ.Κ. Παντάνασσας.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε την περιοχή μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ευθύμιο Γρίβα και αναφέρθηκε στον εκσυγχρονισμό του δημοτικού φωτισμού: 

«Οι παρεμβάσεις στο γήπεδο Δοκιμίου αφορούν στην εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων και προβολέων περιμετρικά του γηπέδου ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται και βραδινές ώρες. Το έργο περιλαμβάνει ακόμη την αποκατάσταση δικτύων όπως την υπαγορεύουν οι σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας με χρήση της νέας τεχνολογίας και ταυτόχρονη εξοικονόμηση πόρων. Βελτιώνουμε την εικόνα της περιοχής και ενδυναμώνουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, πεζών και οδηγών».

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr