Β.Ξανθόπουλος: «Είναι τιμή μου που θα ξανασυνεργαστώ μαζί τους»

Σε δήλωση με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Παναγρινιακού προχώρησε ο πολύπειρος προπονητής ποδόσφαιρου Βασίλης Ξανθόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του Παναγρινιακού και θέλω να ευχαριστήσω γι' αυτό το γεγονός τον κύριο Νίκο Χολέβα, τον κύριο Γιώργο Καζαντζή και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

Πέρσι λίγο πριν τα τέλη του Φλεβάρη οι διοικούντες της ομάδας μου έκαναν την πρόταση να συνεργαστούμε και την αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά. Οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να ολοκληρώσουμε το έργο μας και να διεκδικήσουμε το στόχο που είχε τεθεί από την αρχή της χρονιάς. Δεν αποτύχαμε όπως επιμένουν ορισμένοι.

Όταν μία προσπάθεια δεν ολοκληρώνεται, χωρίς η ευθύνη να βαραίνει τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους συνεργάτες του, αλλά λόγω ανωτέρας βίας δε μπορούμε να μιλήσουμε για επιτυχία ή αποτυχία. Το ίδιο πρεσβεύουν και οι άνθρωποι του Παναγρινιακού και παρότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε, μου έκαναν την πρόταση να αναλάβω ξανά να καθοδηγήσω την ομάδα.

Πρόκειται για ανθρώπους που προσφέρουν στο ποδόσφαιρο αλλά και στην τοπική κοινωνία και σου δημιουργούν κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψεις και να βάλεις υψηλούς στόχους.

Είναι τιμή μου που θα ξανασυνεργαστώ μαζί τους και θα κάνουμε τον αγώνα μας, για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει και υπάρχει το πλάνο για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, που θα κάνουν την ομάδα δυνατή σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστούμε.

Δε θα αφήσουμε καμία μέρα να πάει χαμένη και θα δουλέψουμε, για να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό και "ελκυστικό" ποδόσφαιρο.»

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr