Φιλική νίκη για τον Όμηρο επί του Παναγρινιακού

Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιηθηκε χθες ημερα Τετάρτη στο γήπεδο του Νεοχωρίου ο Όμηρος κέρδισε με 4 - 2 τον Παναγρινιακό.

Αυτό ήταν το τρίτο φιλικό για την ομάδα του Χρήστου Ζαπάντη και το πρώτο για αυτή του Βασίλη Ξανθόπουλου. Οι δύο προπονητές δοκίμασαν παίκτες και σχήματα σε ένα δυνατό φιλικό διάρκειας 80 λεπτών.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό όταν σε σέντρα του Πασπαλιάρη η μπάλα κόντραρε και ο Μπαλάφας δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της, που κατέληξε στα δίχτυα. Στο 33΄ ο Κούσης κέρδισε πέναλτι και ο Νάκος ευστόχησε στην εκτέλεση ισοφαρίζοντας και δύο λεπτά αργότερα μετά από πάσα του Βασιλάρη ο Βασιλόγιαννης πέρασε και το Δουλιώτη και έκανε το 1 - 2, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Φραγκούλη και με πλασέ έκανε το 2 - 2. Ο Παπαδόπουλος στο 67΄ με κοντινή κεφαλιά έδωσε ξανά προβάδισμα στον Όμηρο και δύο λεπτά πριν τη λήξη ο Γκασούκας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4 - 2.

Όμηρος Νεοχωρίου: (Χρήστος Ζαπάντης) Δουλιώτης (73' Τσόλης), Πασπαλιαρης (62'Τόγιας) Παπαευθυμίου (55' Γαλάνης), Ξάνθης (41' Λαγός), Μπαλαμπάνης (70' Τρικαλινός), Νικολογιαννης, Κοντογιάννης, Ευθυμίου (60' Κουτσομπινας), Παπαδόπουλος, Γκασούκας.

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr