Φιλική νίκη για τον Όμηρο επί της ΑΕ Ευηνοχωρίου

Φιλική νίκη με σκορ 2-0 για τον Όμηρο Νεοχωρίου επί της ΑΕ Ευηνοχωρίου το απόγευμα της Τετάρτης 2/9 σε αναμέτρηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Νεοχωρίου.

Οι δυο προπονητές των ομάδων Χρήστος Ζαπάντης και Θανάσης Διαμαντόπουλος είχαν την ευκαιρία να δουν αρκετά πράγματα λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων.

Τα δυο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, στο 57΄σε εκτέλεση φάουλ στην περιοχή από τον Κοντογιάννη, η μπάλα θα κοντράρει σε αντίπαλο και θα κατάληξη στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα στο 63΄ο Γκασούκας θα βρεθεί απέναντι από τον Μπότα και με πλασέ θα κάνει 2-0.

Στην συνέχεια της αναμέτρησης οι δυο ομάδες θα δημιουργήσουν αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με του φιλοξενούμενους να έχουν δυο πολύ καλές ευκαιρίες με Φονταλή και Αλμπάνη με τον Καρατζογιάννη όμως να αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Για την ομάδα του Νεοχωρίου αγωνιστήκαν οι: Δουλιώτης (41' Καρατζογιαννης), Τσιφοπανόπουλος, Γαλάνης (41' Ξάνθης), Μπαλαμπάνης, Τσώνης (41'Νικολογιαννης), Ρουπακης (41' Ευθυμίου), Κοντογιάννης (70' Καλογερόπουλος), Πασπαλιαρης (64' Τόγιας), Γκασούκας, Παπαδόπουλος (60' Κουτσομπινας).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr