Πρεμιέρα στο κύπελλο με Άρη Αιτωλικού για Αστέρα Μεσολογγίου

Στην έναρξη της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν ο Αστέρας Μεσολογγίου θα αντιμετωπίσει τον Άρη Αιτωλικού για τον Α΄γύρο του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας . Ο αγώνας αυτός θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020, στις 5:00 μ.μ., στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”.

Μετά από 6 περίπου μήνες αγωνιστικής απραξίας, οι δύο ομάδες καλούνται να αγωνιστούν ξανά,  δυστυχώς, χωρίς τη παρουσία φιλάθλων, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid 19.

Η ομάδα μας προετοιμάζεται για αυτό το παιχνίδι, θεωρώντας το πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει την επόμενη Κυριακή. Οι “Νησιώτες” θα αγωνίζονται και αυτοί φέτος στην Α’ Κατηγορία του πρωταθλήματος και θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ντζιβανάκης προετοιμάζει τους παίκτες του για το δύσκολο ματς της Κυριακής και παρά τις απουσίες καποιων βασικών μονάδων, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα και πρόκριση στον επόμενο Γύρο του Κυπέλλου.