Δυο νέες μεταγραφές για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Ο Αστέρας Μεσολογγίου ανακοινώνει ακόμα δύο νέες μεταγραφικές κινήσεις για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν και θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα οι Αναστάσιος Ντερές και Νίκος Πολίτης .

Ο Αναστάσιος Ντερές είναι 32 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Έχει μεγάλη εμπειρία στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αχελώο Νεοχωρίου, Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος και πέρυσι με τη φανέλα της Παιανίας Μάστρου.

Ο Νίκος Πολίτης είναι 21 χρονών και αγωνίζεται, επίσης, στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Α.Ε. Χρυσοβεργίου, στη συνέχεια στον Γ.Ο.Μεσολογγίου ενώ πέρυσι ανήκε στο ρόστερ του Άρη Αιτωλικού.

Η Διοίκηση του Αστέρα καλωσορίζει τους παίκτες στην οικογένεια της ομάδας μας και τους εύχεται υγεία και καλές αγωνιστικές επιτυχίες!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr