Βαριά ήττα στο Θέρμο για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Με το βαρύ σκορ 4-0 έφυγε από το Θέρμο ο Αστέρας Μεσολογγίου, χάνοντας από τον τοπικό Απόλλων, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, το απόγευμα. Ο αγώνας αυτός ήταν για τη 5η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.

Ήταν ένας αγώνας που η ομάδα μας έχασε δίκαια, χωρίς να είναι ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του αγώνα. Δυστυχώς όλοι οι παίκτες μας βρέθηκαν σε κακή μέρα με συνέπεια να έρθει αυτή η βαριά ήττα. Οι όποιες απουσίες μπορεί να επηρέασαν αλλά δεν δικαιολογούν την εικόνα που εμφάνισαν στο παιχνίδι αυτό, προβληματίζοντας έντονα το προπονητή της ομάδας μας.

Για άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι η ομάδα μας δέχεται μέσα σε λίγα λεπτά δύο γκολ, μάλιστα σε αυτό τον αγώνα επαναλήφθηκε και στα δύο ημίχρονα του παιχνιδιού. Οι παίκτες άνευροι και άοσμοι, έχασαν κάθε μονομαχία του αγώνος, είχαν πολλά λάθη και τελικά έχασαν χωρίς να προσπαθήσουν για κάτι καλό.

Για την ιστορία του παιχνιδιού, ο Απόλλων Θέρμου 1957 προηγήθηκε στο σκορ στο 35′ με σκόρερ τον Καμζέλα και στο 38′ έκανε το 2-0 με σκόρερ τον Σπυριλιώτη.

Στο Β’ ημίχρονο ο προπονητής μας προχώρησε γρήγορα σε τρεις αλλαγές ελπίζοντας να αλλάξει κάτι από την εικόνα της ομάδας αλλά δυστυχώς πάλι σε ένα 4λεπτο δεχθήκαμε άλλα δύο γκολ για το τελικό 4-0. Συγκεκριμένα στο 72′ μετά από ανόητο πέναλτι που παραχώρησε ο τερματοφύλακάς μας, ο Ρεπανίδας ευστόχησε στην εκτέλεσή του κάνοντας το 3-0 και στο 76′ ξανά ο Ρεπανίδας πέτυχε το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Ασημάκη, Μπάκα & Κουτρουμάνου.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ι. Ντζιβανάκης) Πολίτης, Διαμαντόπουλος (53′ Ντζελέπης), Μπαρμπαρούσης, Ντίμο, Παναγιωτόπουλος, Τριφιάτης (73′ Σχώρης), Βρέττας (53′ Στάθης), Μακρής (82′ Κουμπαρούλης), Γαβρίνας, Λούζι, Ρούσσης (53΄Μάκα).

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Μάντης, Μεταξούλης, Γαντζούδης και Νικολέρης.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr