Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από την ΑΕ Ευηνοχωρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε τριπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η ομάδας μας, ενισχύοντας το ρόστερ λίγο πριν τη λήξη την πρώτης μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα παίχτης της ομάδας  είναι πλέον ο 16χρονος επιθετικός ΣΑΤΡΑΖΕΜΗΣ Νικόλαος ο οποίος μέχρι το καλοκαίρι αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού όπου μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό. Αγωνίζεται ως επιθετικό χαφ και σέντερ φορ .Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ναύπακτο προκειμένου να αγωνιστεί στο Ναυπακτιακό Αστέρα, και κατόπιν συμφωνίας εντάσσεται στο δυναμικό μας με την μορφή δανεισμού.

Δεύτερη μεταγραφική κίνηση αποτελεί η προσθήκη του αμυντικού Παλαιογιάννη Σπύρου ο οποίος αγωνιζόταν στον Αστέρα Μεσολογγίου. έχει επίσης αγωνιστεί επί μια 5ετία σε πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας σε συλλόγους της Α΄ Κατηγορίας κατά τη διάρκεια που φοιτούσε.

Τρίτη προσθήκη αποτελεί ο νεαρός RONALDO JAUPAJ ο οποίος μεταγράφηκε από την ομάδα BILLIS  της Αλβανίας. Ο νεαρός RONALDO  έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ του Κώστα Ξηρού. Στη συνέχεια λόγω σπουδών μετακινήθηκε στην Αλβανία όπου πλέον επέστρεψε μόνιμα στο Μεσολόγγι.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας καλωσορίζει τους νέους ποδοσφαιριστές μας και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr