''Πέρασε'' από το Μεσολόγγι και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή!

Photo by Άγγελος Χριστοδουλάκης

Εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 για την ΑΕ Ευηνοχωρίου επί του Αστέρα Μεσολογγίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Η ομάδα του Ευηνοχωρίου ήταν αυτή που πηρέ κεφάλι στο σκορ στο 12΄όταν ο Σατρατζέμης θα κάνει την πασά με αποδεκτή τον Αλμπάνη, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων με φαλτσαριστό καταπληκτικό σουτ λόμπα θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Η ομάδα του Αστέρα θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια δυο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90΄όταν μακρινό σουτ του Στάθη θα κοντράρει στην πλάτη του Αλμπάνη και θα αλλάξει πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα 1-1.

Εκεί που όλα έδειχνα ότι το παιχνίδι θα τελειώσει με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χαλαζιάς θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Ντερέ να αποκρούει σε πρώτο χρόνο, η μπάλα θα φτάσει στον Ταμπάκης που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή στο παιχνίδι που με νέο σουτ θα κάνει το 1-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τους φιλοξενούμενους.

Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι (κάτι ανάλογο έγινε και στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Αναγέννηση Στάνου) η ομάδα του Θανάση Διαμαντόπουλο θα καταφέρει στις καθυστερήσεις και το 93΄λεπτο να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Ταμπάκη ο οποίος και τις δυο φορές ήρθε στο παιχνίδι από τον πάγκο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Ντερές, Τριφιάτης, Μπαρμπαρούσης, Παναγιωτόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ντίμο, Βρέττας (87’ Κοτοφώλης), Ντζελέπης (67’ Μακρής), Μάκα (67’ Κουμπαρούλης), Λούτζι, Ρούσσης (56’ Στάθης).

ΑΕ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (Θανάσης Διαμαντόπουλος) Μπότας, Παλιάτσας, Κοντομήτσος, Γεωργίου, Καλαβριζιώτης (46’ Νασόπουλος), Κοσμάς, Δημαράς, Χαλαζίας, Φονταλής (82’ Ταμπάκης), Σατρατζέμης (78’ Γερετσιάν), Αλμπάνης.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr