''Πέρασε'' από το Μεσολόγγι και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή!

Photo by Άγγελος Χριστοδουλάκης

Εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 για την ΑΕ Ευηνοχωρίου επί του Αστέρα Μεσολογγίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Η ομάδα του Ευηνοχωρίου ήταν αυτή που πηρέ κεφάλι στο σκορ στο 12΄όταν ο Σατρατζέμης θα κάνει την πασά με αποδεκτή τον Αλμπάνη, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων με φαλτσαριστό καταπληκτικό σουτ λόμπα θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Η ομάδα του Αστέρα θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια δυο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90΄όταν μακρινό σουτ του Στάθη θα κοντράρει στην πλάτη του Αλμπάνη και θα αλλάξει πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα 1-1.

Εκεί που όλα έδειχνα ότι το παιχνίδι θα τελειώσει με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χαλαζιάς θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Ντερέ να αποκρούει σε πρώτο χρόνο, η μπάλα θα φτάσει στον Ταμπάκης που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή στο παιχνίδι που με νέο σουτ θα κάνει το 1-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τους φιλοξενούμενους.

Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι (κάτι ανάλογο έγινε και στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Αναγέννηση Στάνου) η ομάδα του Θανάση Διαμαντόπουλο θα καταφέρει στις καθυστερήσεις και το 93΄λεπτο να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Ταμπάκη ο οποίος και τις δυο φορές ήρθε στο παιχνίδι από τον πάγκο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Ντερές, Τριφιάτης, Μπαρμπαρούσης, Παναγιωτόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ντίμο, Βρέττας (87’ Κοτοφώλης), Ντζελέπης (67’ Μακρής), Μάκα (67’ Κουμπαρούλης), Λούτζι, Ρούσσης (56’ Στάθης).

ΑΕ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (Θανάσης Διαμαντόπουλος) Μπότας, Παλιάτσας, Κοντομήτσος, Γεωργίου, Καλαβριζιώτης (46’ Νασόπουλος), Κοσμάς, Δημαράς, Χαλαζίας, Φονταλής (82’ Ταμπάκης), Σατρατζέμης (78’ Γερετσιάν), Αλμπάνης.