Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ψάχνει στο Αντίρριο ο Αστέρας

Στο Αντίρριο θα αγωνισθεί ο Αστέρας Μεσολογγίου με αντίπαλο τον τοπικό Ατρόμητο Αντιρρίου, στο γήπεδο του Αντιρρίου, τη Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020, το μεσημέρι. Ο αγώνας αυτός γίνεται στα πλαίσια της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Αυτό το παιχνίδι είναι το τρίτο σερί της ομάδας μας σε διάστημα 8 ημερών. Ο αγώνας Κυπέλλου μες τη βδομάδα δυστυχώς δημιούργησε δύο σημαντικά προβλήματα για το Κυριακάτικο παιχνίδι. Τραυματίστηκε και δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί ο Παναγιωτόπουλος, όπως επίσης θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Διαμαντόπουλος που αποβλήθηκε στο παιχνίδι αυτό. Επίσης, τραυματίας συνεχίζει να είναι ο Γαβρίνας, με τη συμμετοχή του για τον προσεχή αγωνα να κρίνεται αμφίβολη.

Ο προπονητής Ι. Ντζιβανάκης θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του, σε έναν αγώνα που στοχεύει στην επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μετά από σερί τριών ανεπιτυχή παιχνιδιών της ομάδας μας. Θέση βασικού στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Π. Τάσσος, τελευταία  κίνηση του Αστέρα στη μεταγραφική αυτή περίοδο.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr