Ήττα για τον Αστέρα Μεσολογγίου στο Αντίρριο με 2-0

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Αστέρας Μεσολογγίου στο Αντίρριο και έχασε δίκαια με 2-0 από τον Ατρόμητο Αντιρρίου, τη Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 το απόγευμα. Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της 7ης Αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Για άλλον έναν αγώνα η ομάδα μας δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, και προβλημάτισε με την αγωνιστική της συμπεριφορά. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είχε πετύχει νίκη στις 6 πρώτες αγωνιστικές, η εμφάνιση των παικτών μας κυμάνθηκαν σε χαμηλά επίπεδα.

Στο Α’ ημίχρονο και οι δύο ομάδες έπαιξαν αρχικά αναγνωρισμένο ποδόσφαιρο, με τον Αστέρα να στέκεται λίγο καλύτερα και να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Αντιρρίου. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του ημιχρόνου να προηγηθεί, όπως σημαντική ευκαιρία δημιούργησε – η μοναδική στο Α’ ημίχρονο- και ο Ατρόμητος.

11′  Πρώτη φάση για τον Αστέρα με τον Λούζι από αριστερά να κάνει το δυνατό σουτ, απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και ο Στάθης από θέση όμως οφσάιντ να σκοράρει αλλά ορθώς ακυρώθηκε το γκολ.

16′ Ωραία προσπάθεια από αριστερά με τον Μπαρμπαρούση, με κίνηση προς το κέντρο και έξω από τη περιοχή του Ατρόμητου έπιασε το σουτ που απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας και απομάκρυναν τον κίνδυνο.οι αμυντικοί του Αντιρρίου.

35′ Πρώτη και σημαντική ευκαιρία για τον Ατρόμητο, από δεξιά βγήκε η κάθετη πάσα στον επιθετικό του Αντιρρίου, αυτός πρόλαβε την έξοδο του Ντερέ και έκανε παράλληλη σέντρα με τον Ταμπάκη να πιάνει το σουτ αλλά ο Τριφιάτης έκανε τη κόντρα και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

39′ Νέο δυνατό.σουτ του Στάθη έξω από τη περιοχή του Ατρόμητου, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο  δοκάρι του τερματοφύλακα.

41′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Μπαρμπαρούση να βγάζει ωραία κάθετη πάσα στο κενό χώρο στον Μάκα, ο οποίος έφυγε μόνος στη περιοχή του Ατρόμητου, μπήκε στη περιοχή από πλάγια, πλάσαρε τον τερματοφύλακα αλλά απέκρουσε ασθενώς και η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Πλαστήρα στο ύψος της μικρής περιοχής, έκανε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενο και απομακρύνθηκε.

Στο Β’ ημίχρονο, η ομάδα μας δέχθηκε γκολ με το καλημέρα και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει σε ακόμη μία κλασσική ευκαιρία που έχασε, πριν δεχθεί ένα δεύτερο γκολ από τραγικό λάθος του αμυντικού μας. Το Αντίρριο πέτυχε τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και η ομάδα μας έχει δεκαπέντε μέρες μπροστά της να δουλέψει τις ατέλειες της, μιας και την επόμενη αγωνιστική έχει το ρεπό της με τον αγώνα της Γουριάς.

46′ ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο με σκόρερ τον Γιαβρούτα. Σε ανύποπτη φάση, σε σέντρα προς τη περιοχή μας, αδράνησαν οι κεντρικοί αμυντικοί, δεν απομάκρυναν τη μπάλα που έφτασε στον Γιαβρούτα και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντερέ και μετά στα δίχτυα για το 1-0.

50′ Νέα ευκαιρία για το Αντίρριο, με τον Ευθυμιόπουλο να μπαίνει από αριστερά στη περιοχή και να κάνει σέντρα-σουτ αλλά η μπάλα πέρασε από όλους, άουτ.

75′ Ευκαιρία για τον Αστέρα να ισοφαρίσει, με προσπάθεια από δεξιά του Μπαρμπαρούση, απέφυγε τον αμυντικό και μπήκε στη περιοχή, έκανε την σέντρα, απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας, ο Ρούσσης από κοντά απέτυχε να πιάσει το σουτ και να στείλει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

77′ ΓΚΟΛ και 2-0 για τον Ατρόμητο, με σκόρερ τον Ευθυμιόπουλο. Σε απόκρουση -απομάκρυνση της μπάλας σε κόρνερ της ομάδας μας, ο Σχώρης στον χώρο του κέντρου έπιασε λάθος κεφαλιά προς την εστία μας και βγήκαν μόνοι τους σε τετ-α-τετ οι Γιαβρούτας και Ευθυμιόπουλος, που συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να πλασάρει για το τελικό 2-0.

90′ Τελευταία ευκαιρία για τον Αστέρα, με τους Πλαστήρα και Ρούσση να αποτυγχάνουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου.

Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Προβίδα, Ροδάτου και Ζαχαράτου

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ι. Ντζιβανάκης) Ντερές, Τριφιάτης, Μπαρμπαρούσης, Γερετσιάν, Παναγιωτόπουλος, Τάσσος (λ.τ. 71′ Γαντζούδης), Μάκα (52′ Βρέττας), Ντίμο (λ.τ. 52′ Ντζελέπης), Λούζι (66′ Σχώρης), Πλαστήρας, Στάθης (46′ Ρούσσης)

Στον πάγκο επίσης ήταν οι Μάντης, Νικολέρης, Νάστος, Κουμπαρούλης.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr