Η ήττα φέρνει εξελίξεις στον Άρη Αιτωλικού


Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Άρης Αιτωλικού για την 15η αγωνιστική στο Αντίρριο από τον τοπικό Ατρόμητο.

Καλύτεροι καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι που κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 20΄, σέντρα από δεξιά του Αναγνωστόπουλου κεφαλιά του Αλεξόπουλου ενστικτωδώς αποκρούει ο Κούσουλας, στην επαναφορά με  κοντινό πλασέ ο Αλεξόπουλος θα κάνει το 1-0.

Ο Άρης που για ακόμα μια φορά προβλημάτισε με την αγωνιστική παρουσία του, στο 70΄ και στην μόνη αξιόλογη φάση που θα έχει στο παιχνίδι δεν θα καταφέρει να φέρει το ματς στα ίσια όταν ο Φούντας θα πασάρει στον Ζέρβα και αυτός από θέση τετ α τετ θα νικηθεί από τον Φλωρόπουλο.

Στο 83΄με το δεύτερο προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι του Αλεξόπουλου ο Ατρόμητος θα κλειδώσει το τρίποντο που θα του δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του Αντιρρίου.

Μεγάλος ο προβληματισμός στις τάξεις του Άρη Αιτωλικού απο μια ακομα πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας που την βουλιάζει ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, με την ομάδα του νησιού να νιώθει σε απόσταση αναπνοής και την καυτή ανάσα της Δόξας Καινούριου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τις επόμενες ώρες αναμένονται να παρθούν αποφάσεις ώστε η ομάδα μπορέσει να κάνει μια επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα ώστε να σωθεί η χρονιά.

Έντονη είναι και η κινητικότητα όσο αναφορά και τα μεταγραφικά, με δυο παίκτες ακόμα να έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία οι άνθρωποι της ομάδας (τα ονόματα τον οποίον φυσικά γνωρίζουμε αλλά για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε) ενώ επίκειται και περεταίρω μεταγραφική ενίσχυση.

Σε μαγνητική αναμένεται να υποβληθεί ο Πάνος Χονδρογιάννης τις επόμενες ώρες, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του, ώστε να διαπιστωθεί η ζημία στο γόνατο του παίκτη.

Ατρόμητος: Φλωρόπουλος, Παπαποστόλου, Αποστολόπουλος, Μπίμπας, Καρακώστας, Ζαχαρόπουλος, Βαρελάς (89’ Ράπτης), Πετσίνης, Αλεξόπουλος (85’ Γιαβρούτας), Κάκκος (72’Γεράνιος), Αναγνωστόπουλος.

Άρης Αιτωλικού: Κούσουλας Ε., Καραδήμας, Χονδρογιάννης Π. (85’ λ.τ. Φελιμέγκας), Κούσουλας Τ. (46’ Κανταρέλος), Μπούσγος, Εριναλντο (46’ Φράγκος Α.), Φούντας Γ., Καρέτσος, Φράγκος Γ., Ζέρβας, Καλύβας Η.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr