Πήρε Κατσαβό και Μωραΐτη.. αλλάζει έδρα η Ακαδημία Ευηνοχωρίου


Στην απόκτηση του 37χρονου έμπειρου επιθετικού Γιώργου Κατσαβού και του 28χρονου Λάμπρου Μωραϊτη προχώρησε η Ακαδημία Ευηνοχωρίου.

Επιβεβλημένη ήταν η επιθετική ενίσχυση της ομάδα του Ευηνοχωρίου μετά την φυγή του Πιστιόλη και του Ρισβά με τον έμπειρο επιθετικό να μετακομίζει από τον Αστέρα Μεσολογγίου στην Ακαδημία.

Ο ποδοσφαιριστής έχεις αγωνιστή σε αρκετές ομάδας, κάποιες εξ αυτών είναι η Αναγέννηση Μεσολογγίου, ΑΕ Μεσολογγίου, Εύηνος και Αστέρας Μεσολογγίου.

Από την άλλη ο Λάμπρος Μωραϊτης αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ, είναι με καταγωγή από το Ευηνοχώρι και έχει αγωνιστή στον Εύηνο όπου ήταν και συμπαίκτης με τον Κατσαβό και σε ομάδες της Αθήνας.

Στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, ο Δημήτρης Ξηρός δεν μπορεί να υπολογίζει για το μεθαυριανό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Δοκιμίου τον Μαντέλο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί των ποδοσφαιριστών λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου του Ευηνοχωρίου, ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να πάρουν την απόφαση για αλλαγή της έδρας της ομάδας με την Ακαδημία να μετακομίζει για το υπόλοιπο της χρονιάς στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου αρχής γενομένης από τον μεθαυριανό αγώνα.

Επιμέλεια : Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr