Η αμυντική λειτουργία πρόδωσε την Ακαδημία


Σαν σίφουνας πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Απόλλων Δοκιμίου από το ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, καθώς επιβλήθηκε με επιβλητικό 5-1 επί της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου.

Με πολλά λάθη στην αμυντική λειτουργιά από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σταθούν με αξιώσεις απέναντι στην ομάδα του Δοκιμίου παρ ότι κατάφεραν να μειώσουν προσορινα το σκορ στο 34΄σε 1-2 με τον Παναγιωτόπουλο Χρήστο.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, εκμεταλλευόμενοι τα παιδαριώδη αμυντικά λάθη των γηπεδούχων φτάνοντας σε μια εύκολη και δίκαιη επικράτηση.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

1΄γκολ, βαθειά μπαλιά του Παναγιωτόπουλου, αδράνεια Μπράτσικα και άμυνας, πλασέ Σπυριλιώτη 0-1.

13΄γκολ, απευθείας εκτέλεση φάουλ για το Δοκίμι με τον αρχηγό της ομάδας Κορομηλά Φώτη, με την μπάλα να περναει απ όλους και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπράτσικα 0-2.

27΄βαθειά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ακαδημίας, σουτ του Σπυριλιώτη με την μπάλα να προσκρούει στο αριστερό κάθετο της εστίας και να απομακρύνετε.

34΄γκοολ, εκτέλεση κόρνερ από αριστερά με τον Μάνθο για την Ακαδημία, λάθος απομάκρυνση του Σίμου, από κοντά με πλασέ ο Παναγιωτόπουλος Χρήστος θα μειώσει σε 1-2.

44΄μεγαλη  χαμένη ευκαιρία με τον Αθανασίου Ν, το σουτ του οποίου θα περάσει άουτ.

46΄γκολ, ακόμα μια βαθειά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, πλασέ του Σπυριλιώτη αποκρούει ο Μπράτσικας, η μπάλα θα φτάσει στον Κορομηλά Χ. που με πλασέ θα κάνει το 1-3.

52΄γκολ, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με πλασέ ο Σπυριλιώτης θα σημειώσει το δεύτερο του προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι και θα κάνει το 1-4.

82΄διπλή χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Μπράτσικα να λέει όχι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαννκώστα στο δεξί παραθυράκι της εστίας, και στην εξέλιξη της φάσης σε κεφαλιά του Δαλαγιώργου.

86΄γκολ, ότι δεν κατάφερε στο 82΄ ο Γιαννοκώστας θα το καταφέρει μετά από τέσσερα λεπτά, με πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 1-5 για την ομάδα του.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης – Αντωνόπουλος – Κακατσίδης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: (Δημήτρης Ξηρός) Μπράτσικας, Κοκόρης (68΄Παπουτσόπουλος), Διαμαντόπουλος, Παναγιωτόπουλος Α, Ντζελέπης, Πασπαλιάρης, Παναγιωτόπουλος Χ (68΄Κούστας), Μάνθος, Κράνης, Κοντός, Κατσαβός (72΄Τριώτης).

ΔΟΚΙΜΙ: (Παναγιώτης Τούρκας) Σίμος, Παναγιωτόπουλος, Τσακανίκας Ι, Δαλαγιώργος, Αθανασίου Α, Γιαννκώστας, Κορομηλάς Χ (83΄Κορομηλάς Χ), Βαμβακάς (86΄Φλώρος), Αθανασίου Ν (72΄Ζαχαράκης), Κορομηλάς Φ, Σπυριλιώτης.

 Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου


 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr