Η απάντηση του Ναυπακτιακού στις δηλώσεις του Σταύρου


Απάντηση στις δηλώσεις του πρώην προπονητή του Ναυπακτιακού Στ. Σταύρου επιχειρεί με ανακοίνωσή του η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται»

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση – αποκύημα της φαντασίας – του πρώην προπονητή του Ναυπακτιακού Στ. Σταύρου περί αόρατων αλλά και ταυτόχρονα σκοτεινών σύννεφων που δρουν ως κακοί δαίμονες στο Ναυπακτιακό Αστέρα.

Όπως ο ίδιος γνωρίζει η νέα διοίκηση που έχει αναλάβει από το καλοκαίρι με πρόεδρο τον Ντίνο Τσουκαλά και η οποία του εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας, δεν λειτουργεί με τέτοιες τακτικές, παρά μόνο με διαφανείς, ανεπηρέαστες και δημοκρατικές διαδικασίες . Καλό θα ήταν ωστόσο αντί να αναζητά «φαντάσματα» να κάνει και την δική του αυτοκριτική για το τι έφταιξε και από την ομάδα που μας έκανε όλους περήφανους στον πρώτο γύρο, 9 ποδοσφαιριστές ζήτησαν επίμονα από τη διοίκηση να αποχωρήσουν για λόγους που γνωρίζει ο ίδιος.

Όσον αφορά την λύση της συνεργασίας οφείλουμε να του υπενθυμίσουμε πως ο αήττητος Ναυπακτιακός του πρώτου γύρου, παίζοντας απογοητευτικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο χρονικό διάστημα – εκτός κι αν έχει διαφορετική άποψη- έχει να γνωρίσει τη νίκη εδώ και ένα μήνα, είναι τρίτος πλέον στη βαθμολογία, ενώ αποκλείστηκε από τον ελλειπή και με αριθμητικό μειονέκτημα Ατρόμητο Αντιρρίου στο Παπαχαραλάμπειο.

Αλήθεια ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία του Ναυπακτιακού τον τελευταίο καιρό ;

Ο ίδιος αν ήταν διοίκηση αλήθεια δεν θα έκανε κάτι για να αναστρέψει το βαρύ κλίμα και την κακή ψυχολογία πριν από τον αγώνα ντέρμπι με τον Όμηρο;

Τέλος η αξιοπρέπεια και το ήθος οποιουδήποτε προπονητή δεν συνάδει με την εξύβριση των φιλάθλων – έστω και αν προκλήθηκε- μετά το τέλος του αγώνα της περασμένης Τετάρτης, όπως δεν ταιριάζει και με ατεκμηρίωτες «σκοτεινές» μετέπειτα ανακοινώσεις με υπονοούμενα μετά όμως από τα «ευχαριστώ» για τη συνεργασία.

Παρόλα αυτά η διοίκηση του Ναυπακτιακού τον ευχαριστεί δημόσια, όπως και τον Μένιο Σωτηρόπουλο, για την εξαιρετική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου και στην οποία είχε καθοριστική συμβολή και του εύχεται κάθε επιτυχία στην προπονητική του καριέρα.

Το ΔΣ του Ναυπακτιακού Αστέρα

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr