Λύτρωση με Κατσαβό στο 88΄ για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου


Νίκη, και μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου το Σάββατο το μεσημέρι στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί του Αετού Σταμνάς με 2-1.

Παιχνίδι κέντρου και από τις δυο ομάδες, με την δυνατή βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα να είναι ανασταλτικός παράγοντας στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Μια αξιόλογη φάση στα πρώτα 45΄του πρώτου ημιχρόνου, στο 4΄της αναμέτρησης το σουτ που θα επιχειρήσει ο Διαμντόπουλος θα αποκρούσει ο Σαμαράς με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να απομακρύνετε.

Στο 5΄της αναμέτρησης το παιχνίδι θα στιγματιστεί από τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Τσοπανά για τους φιλοξενούμενους, με τον παίκτη να μεταφέρεται με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο στο 58΄, σουτ του Μάνθου για τους γηπεδούχους, με τον Σαμαρά να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 76΄θα έχουμε πέναλτι για την Ακαδημία που θα επιφέρει και το αριθμητικό πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους, ατομική προσπάθεια Τριώτη που μπει μέσα στην περιοχή με τον Σαμαρά να τον ανατρέπει, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αντικρίζει και την κόκκινη κάρτα του κ. Μπεσίνη, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Διαμαντόπουλος απέναντι στον Πατρωμά (ο Αετός είχε προχωρήσει και στις τρεις αλλαγές) θα κάνει το 1-0.

Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους θα έρθει έξι λεπτά αργότερα στο 82΄, κόρνερ από αριστερά, κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Τσιλιπάνου Σ με τον Μπράτσικα να διώχνει εντυπωσιακά και την μπάλα να καταλήγει στα πόδια του Φράγκου, σουτ του τελευταίου μέσα από την μικρή περιοχή και 1-1.

Στο 84΄ο Αετός θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή, σουτ του Γούλα από πλεονεκτική θέση, με τον Μπράτσικα να κάνει την απόκρουση του αγώνα και να κραταει το ισόπαλο σκορ, για να έρθει στο 88΄ η χρυσή αλλαγή για τον Δημήτρη Ξηρό, ο έμπειρος Κατσαβός με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα από αριστερά θα νικήσει τον Παστρωμά και να κάνει μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 2-1 που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: (Δ. Ξηρός) Μπράτσικας, Κοκόρης, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτόπουλος Α, Μαντέλος, Πασπαλιάρης, Ντζελέπης, Κούστας (λ.τ 13΄ Τριώτης 83΄Μπαλκούρας), Κράνης, Αποστολόπουλος (69΄Κατσαβός), Μάνθος.

ΑΕΤΟΣ: (Πατρωμάς) Σαμαράς, Αλπέντζος, Τσιλιπάνος Γ, Φράγκος, Τσιλιπάνος Σ, Τσοπανάς (λ.τ 9΄Τάκος), Κουσκούνης (55΄Κουκουγιάννης), Μπαλάφας, Κωστόπουλος (70΄Γούλας), Βλαχογιάννης, Παστρωμάς.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr